Home Instaswap WHOOPS!

WHOOPS!

…..en het eerste foutje is ook alweer gemaakt! πŸ˜€ (passend in het rijtje van gisteren)….we zijn begonnen! Ik vergat een goodiesponsor, ik zag haar over het hoofd maar ik hΓ‘d het kunnen weten! Marbles by MG was er vorige keer ook bij, ze maakte net als deze editie ook de vorige keer de Freedom Bracelet voor in onze ‘merchandiseshop‘. (vergeet daar niet ook even te gaan kijken, allemaal leuke dingen die speciaal voor ons gemaakt zijn en waarvan een deel van de opbrengst aan onze stichting gedoneerd zal worden t.g.v. Project W. Misschien zit er wel wat leuks voor je swapmaatje bij….of voor een vriendin…of voor jezelf πŸ˜‰ ).

Ik vergat haar gewoon! Marit…je m’excuse! Hierbij zet ik het recht.

marbles

Marbles by MG dus πŸ˜‰ gaat twee swappers blij maken met een op maat gemaakte, en in een kleur naar keuze, ‘Tiny Star’ set twv 31 euro!

Marit, vriendjes? πŸ˜‰

Nu ik hier dan toch even jullie aandacht heb, we hebben nog wat te vertellen over Project W. 25 april a.s. hebben we de eerste kennismakingsafspraak bij het AZC in Weert! Hoe spannend? BΓ©st spannend! Overleggen of dat wat wij in ons hoofd hebben uitvoerbaar en geschikt is voor de kinderen die daar wonen. Ook in Gilze zijn de eerste contacten gelegd en in Hoogeveen zijn ze enorm enthousiast en willen er alles aan doen om ons te helpen! We zullen op elke locatie samen bepalen hoe de middag eruit zal gaan zien en op welke manier we de kinderen een zo leuk mogelijke middag kunnen bezorgen. Taal is misschien een ding maar hee……een lach en wat lekkers ‘verstaat’ iedereen toch? πŸ˜‰ Gaat beslist helemaal te gek worden! Wordt weer vervolgd!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

bron foto header (superleuk idee voor de kidsswap misschien? πŸ˜‰ ): the merrrythought.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *