Home Instaswap We tellen af…

We tellen af…

….en waarom ik dat zo overduidelijk doe geen idee want IK BEN HELEMAAL NIET KLAAR!!! Dus je zou verwachten dat ik vooral niet aan de verzenddatum zou willen denken…….

Maar het is aankomende vrijdag dus 1 mei en op 1 mei…..verzenden wij! Althans, de meeste mensen die meedoen want ik héb gezien dat er al wat pakketjes gearriveerd zijn! Man ben ik blij dat ik daar niet bij hoor….je mag ‘m namelijk pas vanaf vrijdag openen! Zet ‘m bij de buren, geef ‘m af bij je ouders, maar laat ‘m in elk geval dicht tot vrijdag! :)

De secretswaps *fluistertoon*  zijn als het goed is allemaal verzonden en zullen met een beetje mazzel aankomende dinsdag allemaal tegelijk bezorgd worden….spannend!

Op de vraag “wat kan er nu nog misgaan”……kan ik eigenlijk alleen bedenken dat tijdens het verzenden nog iets zou kunnen gebeuren maar als we nou een vriendelijke boodschap voor de postbode toevoegen….zijn we misschien al halfweg 😉 (ik roep ook maar wat!) Ik zal PostNL nog eens taggen op instagram, een gewaarschuwd mensch telt immers voor twee en PostNL kent ons nou toch inmiddels wel? Toch?

Anyway….een dwarsdoorsnede van dit weekend in Instaswapland…

Screenshot_2015-04-25-10-59-36

Screenshot_2015-04-25-10-59-42

Weet je nog wel? De mensen die de allereerste Instaswap in 2013 hebben meegemaakt, zo ben ik begonnen. Met een groot vel papier en een pen, namen nummeren en mensen aan elkaar koppelen. :) Oldskool….

Hieronder twee swappers die al een fraai pakket in huis hebben! Ik weet dat er nog iemand was maar ik kon de foto niet meer terug vinden. Wellicht als je zoekt bij #instaswap2015springedition dat je haar tegenkomt.

Screenshot_2015-04-25-21-59-37

Screenshot_2015-04-25-22-02-25

 

Hee! Het valt me nu eigenlijk pas op dat de dames dezelfde verpakking hebben ontvangen, soort van dan. Grappig! Ik heb zo’n idee dat alle papier en dozenleveranciers best blij met ons zijn :) .

Ik ben gelukkig niet de enige die nog bezig is……al zijn zij echt bezig en ik bedenk alleen dat ik het niet weet  *grinnikt*, da’s toch een andere vorm van aktie.  Zowel bij de kidsswap als bij de instaswap kom je verrassende plaatjes tegen….wat zouden ze toch aan het doen zijn? Van de hartjes weet ik dat het wascokrijtjes worden maar dat andere……knopen stofferen? Wat ontzettend spannend!

Screenshot_2015-04-26-11-43-41

Screenshot_2015-04-26-14-52-33

Wat een fijn feestje is er toch weer aan de gang, enthousiasme en betrokkenheid voeren de boventoon en dát maakt het nu al een geslaagde swap. Mocht er nog iemand mijn stressverminderingsknuffel gemist hebben (of bewust ontweken 😛 )…

 

Screenshot_2015-04-26-16-38-58

AMEN!

Instaswap-vinger-50pixels

PS: mijn excuses nogmaals aan de sponsors die we per ongeluk vergeten waren te plaatsen. Ik kan jullie meedelen dat alle logo’s er nu op staan hoor!

 

 

2 thoughts on “We tellen af…

    • De Secretswap was in dit geval voor een iemand die een flinke opsteker kan gebruiken. Een heel aantal swappers hebben dus nog een extra swap gemaakt voor……*geheim*……voor het geval ze meeleest 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *