Home Instaswap 27 april 2016 – a good read

27 april 2016 – a good read

Hopla! Meer dan een week geleden dat ik hier een soort van update deed en toch nam ik het me elke dag voor!  Maar zéker in de wereld van de Instaswap vliegt de tijd voorbij terwijl je andere plannen maakt  :mrgreen: .

Volgens mij heb ik het al eens op onze Facebookpagina gezegd, als ik het zou moeten inschatten hebben we tot nu toe (en we zijn nog niet helemaal ‘rond’) een slagingspercentage van zo’n 99%! Negenennegentig procent mensen!! Niet om te pochen maar wees ook vooral trots op jezelf want wélk event behaalt die score?! En dan zijn wij ook nog een online feestje, wordt alles vanachter de pc’s geregeld en moeten sommige beslissingen meteen genomen worden zonder lange werkoverleggen elke dag. Be proud!!! Samen lukt dit altijd weer, als de vibe er maar inzit en iedereen welwillend is om het positieve ervan in te blijven zien en vooral….als de communicatie zuiver blijft! En ik móet toch even dat aspect aantikken want alles wat onderhuids blijft broeien is niet goed  🙄 . Wat ik bedoel? Ik merk dat ik al tikkende een keurige manier probeer te vinden om dit bespreekbaar te maken. Wéét dat het echt een enorme minderheid betreft en dat ik hoop dat als je jezelf er niet in herkent je dit puntje ook gewoon lekker van je af laat glijden *boks* maar het houdt me bezig dus ik moet het kwijt.

Natuurlijk kan het gebeuren dat er iets komt dat je niet helemaal te gek vindt, dat misschien net niet je smaak is of minder lijkt dan je op al die foto’s onder de # hebt gezien. Dat kan, risico van het vak. Niemand heeft je een 100% passende swap beloofd! De wetenschap dat er iemand aandacht, tijd en zorg in heeft gestoken zouden je swap ‘perfect’ moeten maken. Toch merk ik dat er steeds meer mensen gewoon open en bloot (en soms ook nogal wat plomp…excusez moi) op instagram kwakken dat ze enorm teleurgesteld  (ik hou het netjes). MIJN mening? Begin me niet over vrijheid van meningsuiting en eerlijkheid….echt niet…..als je een foto plaatst (zoals de bedoeling was) en gewoon schrijft dat je het ontvangen en hebt met een “dankjewel” erbij ben je klaar! Geen wóórd gelogen! Over vrijheid van meningsuiting hoeven we hier geen discussie te starten maar (weer in MIJN beleving, call me old fashioned) je mag alles denken, moet je dat ook altijd maar zomaar uiten? Met de wetenschap dat je meestal echt wel iemand kwetst/schoffeert? Dát kan nooit de bedoeling zijn toch? Tel daarbij op dat eenmaal online gezet de negatieve bal gaat rollen, mensen haken graag en maken het verhaal vaak alleen maar erger! Zó onnodig. Niet omdat ik het niet kan verdragen dat er ergens een negatief geluid over ‘mijn’ swap geuit wordt…..echt niet! Ik ben de eerste die altijd bij voorbaat al zegt dat er dingen fout zullen gaan maar….ik ben ook altijd de eerste die je uitnodigt mij te mailen want …ook 99% van die ‘problemen’ kan ik oplossen! Iedereen krijgt dezelfde dag antwoord en overal wordt meegedacht en gehandeld. Mijn verzoek? Hou gewoon je fatsoen, dat kan niet moeilijk zijn toch? Dus dat 😉  -> my office: lynda@instaswap.nl

instaswap

Bohhhhh, is dat stuk toch alweer veel langer geworden dan de bedoeling was. Tijd voor positieve dingen om dat even recht te zetten ;).

  • Ik heb een lijst met 19 namen van kinderen van de kidsswap en ik heb 68 nummers van Sandra en Chantal gekregen. Die nummers leg ik langs de lijst met deelnemers en de namen die corresponderen met die nummers hebben wat gewonnen.  Zo simpel is het! Dingetjes nog, ik moet nog wel die namen erachter gaan zetten en dát staat op mijn planning voor aankomende week. Goodies on their way dus.
  • achter de schermen zijn we alweer druk met het verbeteren van onze website. Zo zullen de algemene pagina’s vanaf de Falledition ook in het engels te lezen zijn! We zijn een internationaal event dus daar hoort uit fatsoen dan ook een vertaling bij, toch? Vonden wij tenminste wel dus ook dat , to be continued!
  • dan heb ik net als voorgaande keren weer een aantal leuke links voor je. Links van bloggers die de tijd en moeite hebben willen nemen (Dánk daarvoor) om over de Instaswap te schrijven. Allemaal hebben ze al eens (of meedere keren) meegedaan en delen hun ervaring op hun blog! De links staan hieronder! Mocht je ook een blog over Instaswap geschreven hebben, stuur me dan de link! Vinden wij leuk 🙂 .(mocht je een facebookaccount hebben moet je even bij ons komen kijken naar de te leuke filmpjes die we ook hebben ontvangen van swappers die het uitpakken van hun swaps op video hebben gezet)

Hemelsblauw, Cutiepiedesign en Proud2bme schreven over Instaswap, klik en ga even lezen, vinden zij leuk!

Iedereen die nog niks heeft ontvangen mag me natuurlijk mailen (als je dat niet al deed), ik zal contact zoeken met de afzender en indien nodig een reserveswapper inzetten want, oud nieuws voor de doorgewinterde instaswapper maar nieuw voor de nieuwelingen, wij streven er altijd naar niemand met lege handen achter te laten! Samen moet ons dat ook dit keer weer lukken!

Zo, wie wil er een cadeautje???  :mrgreen:  🙄  (veel gemailde zin de afgelopen week)…heb je nog even geduld?

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

ps: wil je toch nog een bijdrage leveren aan ons goede doel, kijk dan nog even hier en hier hoe je dat kunt doen. Zo gun je de Kinderen van de Voedselbank ook een feestje zoals jij dat hebt mogen ontvangen…en jíj was niet eens jarig!

Wil je je nog aanmelden als reserveswapper dan kan dat natuurlijk ook nog! lynda@instaswap.nl

 

 

 

 

4 thoughts on “27 april 2016 – a good read

  1. Ongelofelijk dat mensen zeuren over wat ze hebben gekregen. Er is iemand hartstikke druk mee geweest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *