Home Instaswap Over adressen en goodiesponsors

Over adressen en goodiesponsors

Mocht het je nog niet opgevallen zijn, de inschrijving is gesloten! :) Je kunt er niet meer bij als nu blijkt dat je te laat was. Niet dat ik dat niet zou willen maar sinds vorig jaar zijn we overgestapt van handmatig lijsten bijhouden (what was I thinking?!?) naar een computersysteem dat dat nu voor ons doet. Dicht is dicht, daar helpt geen :) meer aan. Je bent bij de Springedition in 2017 weer van harte welkom!

Dat ten eerste. Dan, zijn er nog steeds mensen die me mailen over het ontbreken van de bevestigingsmail. Ik heb het in een paar voorgaande blogs al aangegeven, als je een bevestiging op je scherm hebt gezien is dat ook goed. Ik zal de teksten voor het volgende jaar aanpassen want ik denk niet dat we strijd met hotmail/gmail/live gaan oplossen. Die accounts hebben vaak problemen met het ontvangen van onze bevestigingsmail.

Ook zijn er mensen die al met de schaar en de lijm op tafel zitten, ze vragen zich af wanneer ze mogen beginnen 馃榾 (goede inzet, we love it). Kids gaan voor, die koppelen we handmatig (dan krijgen we geen rare combinaties zoals bijvoorbeeld een meisje van 4 die iets mag maken voor een knul van 12…ik roep even wat 馃槈 ). Dat vergt even tijd, ook d谩谩r zijn nog steeds accounts gesloten en is Sandra bezig om iedereen die het betreft een mailtje te sturen met het verzoek het account v贸贸r donderdag openbaar te maken. Lukt dat niet, dan zullen we ze uitschrijven. Zo zijn de ‘regels’ daar houden we ons aan . De deelnemers aan de Kidsswap krijgen v贸贸r het weekend bericht!

De deelnemers aan de Instaswap krijgen zondag (en dat kan best pas later op de dag zijn) hun mailtje met daarin alle benodigde gegevens van hun swapmaatje! Je hebt dus nog even een paar dagen rust. Wil je t贸ch iets doen en heb je nog een (of meerdere) leuk kaartje liggen? Mail dan naar info@instaswap.nl, je krijgt dan een adres van een verzamelpunt . Daar stuur je dan je kaartje heen voor ons Project P.

Op ons Instagramaccount @instaswapfoundation plaatste ik gisteren een update van 茅茅n van onze teams van Project S in den lande. Het klinkt bijna als geheimtaal, al die projecten, maar als je de links even volgt ben je weer helemaal op de hoogte en dan zie dat we veel meer doen alleen maar swappen. Zorg dus dat je het account op instagram volgt, daar worden wel vaker kleine updates geplaatst die de voorpret voor iedereen nog leuker maakt.

Genoeg info? Kun je nog wat goodiesponsors aan? We hebben weer een rijtje van 5 toffe sponsors die goodies doneren waar elke deelnemer aan de Instaswap ( en kidsswap) kans op maakt. Alles wordt na afloop van de Instaswap willekeurig verloot.

goodiesponsors instaswap

In voorgaande blogs staan n贸g meer goodies, vandaag is de beurt aan deze vijf. Ik som op wat we mogen weggeven:

  • namens @helladuijs een Liesje uit haar mooie collectie vazen
  • namens @leeffstijl voor drie kids van de kidsswap een superleuk bouwpakketje van een houten pinguin
  • namens @littlelaurenstore voor 茅茅n jongedame een hairbow clip en voor 茅茅n jongeman een Batman slinger
  • namens @jet_at_home een ‘Friendship’ banner van Afro Dutch Paperstone voor 茅茅n nog swapper en een setje kaarten van dat merk voor een andere.
  • namens @jolis_mots_ontwerp voor 2 deelnemers en setje van drie leuke postkaarten

Heb je meegeteld? Ik niet 馃榾 …..ik weet w茅l dat er nog meer goodies klaar staan om geshowd te worden. To be continued dus!

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

PS: er kwam een mailtje van een lerares op een MBO klas. Zij wil met haar klas meedoen aan Project P! Dat kan natuurlijk ook he, als je voor de klas staat (welke leeftijd dan ook) dan is dat misschien een leuk project om samen te doen. Ik hoorde van weer een andere swapper dat het thema van de Kinderboekenweek “Voor altijd jong” is en dat er een klas in dat licht met Project P aan de slag gaat. Je ziet, iedereen kan (en mag!) meedoen. Graag zelfs!

kbw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *