Home Instaswap Voorstelrondje #3

Voorstelrondje #3

…en dat is drie! Vandaag wil ik de laatste adverteerder voor deze editie aan je voorstellen. Maison Koos! Ik won ooit eens wat van deze mooie shop bij een give away, daarna heb ik er nog twee blogs over geschreven (een op ShowHome.nl en een op mijn eigen blog) en nú mag ik hen verwelkomen als adverteerder bij onze Instaswap! Ook Kirsten kwam ik tegen tijdens het Feel Good & Shop event eind maart en daar konden we even rustig met elkaar praten. (althans…..ik deed mijn best…..was tikje enthousiast zeg maar 😉 ). Een nieuwe leuke samenwerking was het resultaat en wat zijn we daar ook weer blij mee! Zoals je weet gaan de opbrengsten uit advertenties naar ons goede doel voor deze keer, Project W (waarvoor we overigens nog steeds vrijwilligers zoeken….dat terzijde 🙂 ).

koos

maison koos

Een webshop met hele mooie interieur- en lifestyleproducten, allemaal met een tijdloos uiterlijk! Ga je eens kijken? Weet wel, hoog ‘heb-gehalte’. #justsaying. Mooie cadeaus voor jezelf en voor een ander shop je bij Kirsten, ik heb drie van mijn favorieten even ter illustratie gebruikt 😉 .

Dinsdag vandaag. Hebben jullie nog even geduld? 🙂 We zijn nog even wat over en weer aan het mailen met mensen die zich ingeschreven hebben maar waar wat onduidelijkheden over zijn. Hou ons account op instagram én je mailbox tegen het einde van de week goed in de gaten. Zodra de adressen verstuurd worden hoor je het als eerste! 😉

Voordat je aandacht compleet verschwünden is omdat je te druk bent met het maken van je swap zal ik de komende dagen ook de goodiesponsors noemen. Het zijn er ca.20 en die hebben weer een toffe lijst met goodies bijeen gebracht zeg! Alle deelnemers aan de instaswap/kidsswap maken kans om na afloop van de swap iets extra’s te ‘winnen’. Pure willekeur dus iedereen maakt evenveel kans!

Ik spreek je snel,

liefs

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *