Home Instaswap Voorstelrondje #2

Voorstelrondje #2

Dat we vorig weekend twee dagen op het Feel Good & Shop event te vinden waren dat wisten jullie. Dat we daar heel veel ‘oude’ en nieuwe gezichten hebben gezien hebben we ook al verteld. Wat we nog níet hebben verteld, althans niet tot in detail, is dat we daar ook een nieuwe adverteerder hebben gevonden! De dames van Milly Pie hebben zich niet alleen aangemeld om mee te doen aan de Instaswap, ze hebben zich ook voor dit jaar (2 edities dus) als adverteerder verbonden aan onze stichting! Hoe tof is dat? #heultof (deze gevleugelde uitspraak verdient een eigen # 🙂 ) Wij zijn daar écht heel blij mee!

millypie logo met claim

 

milly pie

Millipede = duizendpoot…de Milly Pie is voor mensen die 1001 dingen proberen te onthouden en doen. Zelf voegen ze de volgende tags toe aan hun product:

Agenda, chaoot, coach, coaches, doelen, Duizendpoot, Focus, Lifeplanner, Milly Pie, Notebook, Notes, olifanten, Ondernemen, Paperlove, Plannen, Planner, Relatiegeschenken, Starter, Stationary, student, Succes, Timemanagement, todo, Vrouw, zzp.

Een Agenda, notebook en planner in één! Voor mooie plannen en dagelijkse hectiek, kopte Mama Schrijft in een eerder geschreven artikel. Met ruimte voor al je afspraken, plannen en dromen en voor tussentijdse momenten om je balans op te maken. Maak kennis met Annegien en Catalijn en het verhaal achter de superleuke Milly Pie. Een van de dames zou zomaar jouw volgende swapmaatje kunnen zijn!

Over swapmaatjes gesproken……als alles volgens plan verloopt krijg je de naam vóór het weekend toegestuurd. We moeten natuurlijk eerst de lijst controleren en alle eventuele dubbele aanmeldingen eruit halen. Zoals altijd zullen eerst de kinderen hun adressen per mail krijgen. Zij worden handmatig gekoppeld omdat we daar natuurlijk rekening moeten houden met de leeftijd. Daarna is de rest aan de beurt! Ik geef wel een gil als het moment daar is, kun je dan meteen gaan checken of je ook daadwerkelijk een mailtje hebt ontvangen of ons meteen even moet mailen!

Nog héél even geduld dus. Tijd waarin je misschien even zo’n Milly Pie van dichtbij kunt gaan bekijken? Op Instagram vind je ze hier!

Morgen stel ik de laatste nieuwe adverteerder aan je voor en licht ik al een tipje van de sluier op die nu nog over de goodies van de goodiesponsors hangt. We helpen je de tijd door te komen totdat je ‘los’ mag gaan met je swap.  😉 .

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

One thought on “Voorstelrondje #2

  1. Pingback: Instaswap 2018 Springedition, ik was je niet vergeten hoor ;) > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *