Home Instaswap Voorstelrondje #1

Voorstelrondje #1

Poeh, is het dan nu eindelijk tijd om eens wat ‘vrienden van de stichting’ aan jullie voor te stellen? We hadden dit keer wel veel extra activiteiten die we voor aanvang van deze editie nog wilden doen ! Zo was daar de Secret Swap. Voor wie niet op de hoogte is van dat bijzondere stukje van onze stichting ga ik er later nog een complete blog aan wijden. Ik moet eerst even uitvogelen hoe ik het filmpje van mijn telefoon op de website kan krijgen, hij is te groot om te versturen en ik ben zó’n techneut dat ik de hulplijnen heb ingeschakeld. Daarover dus later meer 🙂

Dan was er het Feel Good & Shop event afgelopen weekend. Daar stonden we voor het éérst met een eigen stand ‘live’ onze boodschap te verkondigen (zie je ons staan? #sharesomkindness 🙂 ). Het was écht heel gezellig en we hebben niet alleen nieuwe contacten gelegd maar ook mensen de hand geschud die ons al kenden! Hoe tof is dat! Swappers die even kwamen zeggen dat ze al vaker mee hebben gedaan, da’s zó bijzonder! Mensen konden zich ook tijdens het event meteen aanmelden of een goodie bij ons kopen waarvan de opbrengst ten gunste van ons goede doel zal komen. Dat goede doel heeft nu een eigen pagina op onze website, namelijk hier. Daar zal alle informatie steeds bijgewerkt worden.

Over die goodies gesproken, die kun jij dus ook kopen he! Ze zijn speciaal voor de Instaswap gemaakt en de opbrengst (of een groot deel daarvan) komt ook naar onze stichting. Je vind ze allemaal hier, kaartjes voor je swapmaatje (bij je swap insluiten of zelfs al vooraf anoniem sturen, alles is leuk!), een armbandje met een boodschap, een pin die perfect bij ons past. We gaan daar binnenkort misschien ook nog wel onze eigen kaartjes aan toevoegen, daar zijn we nog niet helemaal uit. Mocht dat zo zijn, ben je de eerste die het hoort :).

*Drie alinea’s verder begint ze dan eindelijk met het beloofde voorstelrondje*……

Het is heel simpel, om goede doelen op welke manier dan ook te kunnen steunen hebben we geld nodig. Zo, dat is eruit…..geld, money, euro’s, cash, doekoes. Het geld ‘verdienen’ wij door ruimte op de website te verkopen aan adverteerders, zo simpel is het. zij krijgen daar natuurlijk een flinke portie aandacht voor terug en het zou natuurlijk tof zijn als jullie ook allemaal even gaan kijken wie ze zijn en wat ze doen! Zij maken het immers mogelijk dat weer een mooi plan kunnen uitvoeren. Ik wil alvast twee adverteerders aan jullie voorstellen. Een derde volgt later, die hebben we afgelopen weekend gevonden in ook weer een supertof bedrijf maar ik moet nog even wachten op logo etc.

Fabrique de Limonade

Fabrique de Limonade is een superleuke Etsyshop met ontzettend leuke, handgemaakte(!) babykleding en accessoires! Elke jonge moeder (of trotse oma) móet daar even gaan kijken, zó schattig! De leukste en hipste printjes voor je baby/peuter.
Zoiets als…

Afbeeldingen80

Leuk? Enig als je het mij vraagt! Welkom Petra, supertof dat je erbij bent!

More2style

Uit het onderzoek naar ons bereik is gebleken dat met stip bovenaan in het lijstje ‘interesses’ van onze bezoekers ‘interieur’ met hoofdletters staat. (so to say). Laat dát nou net in het straatje van More 2 Style passen! Mirielle is de eigenaar van deze webshop met allerlei moois voor je interieur.

Afbeeldingen81

Je vind er ook kleine cadeautjes dus wie weet, zit er wat voor je swapmaatje (of jezelf 😉 ) tussen! Mirielle, ook jij van harte welkom en bedankt voor je steun!

Gaan jullie even op bezoek bij deze twee leuke shops? Ga ik verder in gevecht met dat filmpje #hellup!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

PS: je kunt je nog 5 dagen inschrijven voor de instaswap/kidsswap!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *