Home Instaswap Vergeten goodiesponsor! #wateenmuts

Vergeten goodiesponsor! #wateenmuts

Die muts ben ik he, niet die goodiesponsor, laat dat gezegd zijn! #justsaying Misschien moet ik me er gewoon bij neerleggen dat ik er altijd wel ééntje vergeet? Overenthousiasme maakt je tikje ‘slordig’ zeg maar ;). De allerlaatste goodiesponsor dus!

theegoodie1

Rensina, de dame van de nieuwe online theebelevingsstore Yourdailydeacup, gaf al eerder aan ons door dat iedereen die meedoet aan de Instaswap tot en met 30 oktober a.s. 10% korting kan krijgen op een bestelling met de code INSTASWAP! Daar kun je dus nog steeds gebruik van maken….als er nog wat in je doosje/envelop past ;).

Daarnaast heeft ze ook een superleuk en gezellig pakketje voor één van jullie. De gelukkige mag namelijk twee smaken losse thee bij haar uitzoeken en die zal ze , samen met een reep Tony Chocolonely! (sorry Sandra, ik moest het toch doen, heb geprobeerd deze goodies te ‘vergeten’ maar Rensina zag het en hielp me ‘herinneren’ 😛 ). Ik kan je vertellen dat je beslist even moet gaan kijken naar de bijzondere smaken. Sinterklaasthee, Crème Brulée, Smashing Pumpkin, Latte Macchiato thee…..de theeliefhebber weet daar wel raad mee!

theegoodie

Rensina, het staat erop hoor, zijn we nog vriendjes? 😉

Weet je?!?!?!?! Er zijn al swappakketjes gearriveerd! Ja echt! Ze worden overigens gewoon braaf dicht gelaten tot a.s. maandag hoor…geen nood! 😀

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

PS: de wintertijd begint aankomend weekend! Dat je niet een uur te vroeg onder je brievenbus gaat zitten. 🙂

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *