Home Instaswap Uitzwaaien!

Uitzwaaien!

Strik erom en niks meer aan doen! 😊

Ben je klaar? Maandag is het dan eindelijk dé dag dat we (op een enkeling na) onze swaps zullen gaan versturen. Laat ze zweten bij PostNL! 😉 Voordat jullie helemaal geen aandacht meer voor ‘mij’ hebben leek het me dus handig vooraf nog even wat informatie te delen.

smile and wave1

LET EROP DAT:

  • Je account openbaar is en blijft en plaats een foto van je ontvangen swap.
  • Je verstuurt op 1 mei (of als dat niet haalbaar blijkt z.s.m. erna)
  • Je, Mocht je niet meteen op 2 of 3 mei wat ontvangen, me niet meteen gaan mailen Zullen we afspreken dat we dat pas vanaf 8 mei gaan doen? 😊 De post doet er vaak ook wel iets langer over dan ze vooraf ‘beloven’.
  • Je je swap góed inpakt! Vaak sneuvelt een gewone envelop onderweg en soms verdwijnt dan zelfs de inhoud. Dat zou toch eeuwig zonde zijn!
  • Je je zending voldoende frankeert.
  • Je je naam/accountnaam erbij doet zodat de ontvanger weet wie te bedanken! 😊

Sommige dingen lijken vanzelfsprekend, we wilden het toch nog even vermelden. Er zijn immers ook genoeg mensen die voor de eerste keer meedoen! #sharesomekindness

Project W

Inmiddels zijn de diverse locatie begonnen met de voorbereidingen voor de kindermiddagen bij de drie AZC’s die we gekozen hebben. Locatie Weert bijvoorbeeld, daar staat Project W voor 8 juli op de kalender! We hebben een plan gemaakt en dat zijn we nu aan het uitwerken. Afgelopen dinsdag 25 april hebben we een afspraak gehad aldaar en een korte rondleiding over het terrein gehad. Een locatie waar we die middag een feestelijk ‘dorp’ zullen opbouwen. We hebben gekozen voor een vijftal activiteiten voor de kinderen met een extra activiteit voor de groep kinderen tussen 14 en 18 die daar zonder ouders wonen. We zullen proberen om ook de ouders bij het evenement te betrekken. We vinden het belangrijk (én heel leuk) om de middag gezamenlijk af te sluiten.  Er heeft zich een Zumba lerares bij ons gemeld om een half uurtje met de groep te komen dansen! Daarna gaan we met z’n allen eten!
Zodra er meer details bekend en bevestigd zijn zullen we die hier natuurlijk delen. Ook als we van de locaties Gilze en Hoogeveen meer informatie krijgen melden we dat weer hier!

smile and wave2 (2)

 

Iets anders!

We zijn van plan nóg een Secret Swap te regelen….we hadden er al een maar deze willen we éigenlijk ook nog doen! Het is een soortgelijk verhaal, alleen is nu niet de moeder heel erg ziek maar een heel klein jongetje (4,5 mnd) Ik kan er hier niet te veel informatie over delen omdat de moeder ook op Instagram actief is en het jammer zou zijn als ze voortijdig van de verrassing zou weten 😊…..en er zoiets is als privacy die het niet mijn verhaal is om op internet te zetten. Wat ik graag van jullie zou zien? Kaartjes! Als je ons wilt helpen ( we zullen een donatie doen en nog wat leuks voor het gezin regelen) met een kaartje dan kun je ons mailen en krijg je van ons het adres waar het kaartje heen kan. Daar zet je dan natuurlijk ook even #sharesomekindness op zodat zij weten wat er aan de hand is 😉. Mailen voor het adres? info@instaswap.nl Ik reken stiekem op heel veel mailtjes 😊.

Tot slot:

Blijf die #instaswap2017springedition en #kidsswap2017springedition gebruiken! Het is echt zó tof om al die happypictures te zien en te kunnen volgen wat er allemaal bij jullie thuis op tafel komt! #sharesomekindness! Zodra iedereen zijn/haar swap heeft ontvangen zullen we de sponsorgoodies gaan verloten maar…..zo ver is het nog lekker niet! Eerst maar eens inpakken en uitzwaaien!!

Gezellige swapweek allemaal!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

bronnen foto’s: bespoke bride,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *