Home Instaswap Uit het archief

Uit het archief

Het is een beetje een dilemma, beginnen we de nieuwe website ook helemaal met een brandschoon wit canvas of hevel ik nog snel alle content van de oude pagina over. Dilemma want die “oude” content bevat heel veel mooie en gezellige momenten maar man, het zijn er wel veel hoor! Ik heb besloten niet alles over te nemen, dat krijg je niet bijgelezen. De mensen die er de vorige keren bij waren weten het en hebben het (hopelijk) als mooie herinnering en de mensen die dit keer nieuw zijn….welkom…er komt vanzelf weer heel veel nieuws te lezen hier.

Niet alles dus, maar her en der een flits die wel de sfeer goed weergeeft denk ik. Deze bijvoorbeeld komt uit de reeks van de 2014 falledition, ergens tijdens de inschrijvingsperiode schreef ik dit:

“……………………………….

Maandagmiddag, pak ‘m beet anderhalve dag na het openen van de inschrijving…..ik móet gewoon even een tussenstandje geven…ik ga hierna even een rondje fietsen. De energie moet toch ergens heen hè (binnenkort in het verdelen van de adressen maar voor nu….WAAAAHHHH).

Oké….de vorige editie overtrof al mijn verwachtingen…..en met 268 deelnemers waren we met z’n allen de koning te rijk, dat was pas een hartverwarmend gebaar van al die enthousiaste deelnemers. Wat hebben we genoten van zoveel attente en persoonlijke swaps en wat was het leuk. Daar hebben we weken lol van gehad( en ik overdrijf níet!)

Zojuist geteld (en al tegen iemand geschreeuwd via Whatsapp ;)), met nog twee weken te gaan voordat de inschrijving sluit….

 

(nog even m’n mailbox gecheckt)….301 deelnemers so far!!!!!!!
*ademtvrijsnelinenuit*…je snapt, de 6 nieuwe sponsor die ik nog online moet zetten moeten éven wachten! There is only so much I can handle…..;).
Denk niet dat we vol zitten, bij ons zijn de plaatsen onbeperkt!

*gaatfietsen*

Sponsor update later…

Liefs,

Lynda”

Dat dus! Binnen anderhalve dag honderden aanmeldingen. Of het deze keer ook zo gaat? Ik hoop het zo! Niet omdat kwantiteit telt maar omdat de ervaring leerde dat men het zo leuk vindt om mee te doen. Omdat er zoveel mensen het jammer vonden dat ze er niets van wisten. Deze keer hoop ik dus dat al die mensen meelezen en zich ook aanmelden. Schroom niet, we hebben plaats voor iedereen ( een dikke HOERA voor het team dat dit mogelijk maakte, dat zijn hand niet omdraait voor een algoritme en dat aanbood deze website wel even voor ons te “bouwen”)

Instaswap-vinger-50pixels

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *