Home Instaswap TIKTAK en nóg meer leuks om te winnen

TIKTAK en nóg meer leuks om te winnen

25.9…….. dat is de dag vóór de allerlaatste dag dat je je kunt inschrijven voor de Instaswap 2016 Falledition! *whoop*.

  • Nog één keer voor iedereen die zich nog in gaat schrijven of zich net heeft ingeschreven en in afwachting van een bevestiging is:
    de bevestigingsmail komt vaak niet aan bij mensen met een hotmail/gmail of live account. Dat ligt niet aan ons, we hebben géén idee hoe we dat kunnen omzeilen. Voor je eigen gemoedstoestand 😉 , let goed op bij inschrijving of je een bevestiging op je scherm te zien krijgt. Zo ja, dan ben je erbij!
  • Nog één keer ( hoop ik :) ) voor de mensen met een gesloten account: nee je kunt niet meedoen als je niet bereid bent je account openbaar te maken. We zijn er bij elke editie (al heel wat jaartjes dus) veel tijd mee kwijt om mensen te verzoeken hun account te openen om vervolgens nog teleurgestelde mensen te woord te moeten staan omdat het gewoon niet gedaan wordt! Nu helpen we de mensen met en gesloten account nog maar één keer herinneren en als er binnen enkele dagen géén actie of reactie komt schrijven we ze uit. Niet om baas te spelen maar om het voor iedereen leuk te houden! Dus dat. 😀

Door met de goodiesponsors, we zijn nog niet door de lijst met te winnen goodies heen!

goodiesponsors instaswap

iedereen die meedoet aan deze editie van de Instaswap maakt automatisch kans op leuke goodies van o.a.:

  • @ilzicreations – een leuk armbandje met hart in een kleur naar keuze
  • @stoeruhzaken – 3 x de poster van het meisje met de parel (dus 3 winnaars)
  • @musthaveparty – toffe gouden folieballon LOVE
  • @madebykaat – 4 leuke kaartensets (dus 4 winnaars)
  • @mijksje – 2 x 4 ansichtkaarten, 2 x 4 wenskaarten, 1 x 2 luxe ansichtkaarten en 1 x 2 luxe wenskaarten…allemaal met envelop (dus 6 winnaars)

to be continued…more goodies! YAY

Dan nog even over Project P. De mailtjes met adressen zijn verstuurd. Mensen die een kaartje willen sturen voor deze actie kunnen mailen naar info@instaswap.nl. We hebben al een leuk aantal aanvragen mogen ontvangen maar (natuurlijk *grijns*) nog lang niet genoeg! Ja, je mag meerdere kaartjes in één envelop versturen naar een verzamelpunt, ja je kinderen mogen natuurlijk ook meedoen en JAAAAAA als je juf /meester bent op school mag je ook met je hele klas meedoen! Hoe meer kaarten hoe beter en liever :D. Een kaartje heeft iedereen wel in huis toch? Mocht je er geen hebben dan kun je natuurlijk eens bij onze goodiesponsors of adverteerders (rechts in de balk) gaan neuzen. Wil je dubbel succes boeken en ook Project S meteen willen steunen dan zijn de kaartjes uit onze ‘merchandiseshop‘ dé musthaves! 4 speciaal voor ons ontworpen kaartjes waarvan je er eentje naar je swapmaatje kunt sturen in het kader van de ‘voorpret'(je naam zet je er natuurlijk nog niet op 😉 ). De andere zijn ook leuk om je huis mee te decoreren óf dus te versturen naar ons voor Project P. Ik hou d’r van als de cirkel weer rond is :D.

NOTE:  mocht je liever een armbandje van Marbles by MG kopen (voor bijvoorbeeld je swapmaatje) dan kan dat natuurlijk ook! Uiteindelijk steun je ook daar onze stichting mee! (en dus het goede doel, niet onze bankrekening #justsaying)

wiis

Dus, wil je nog meedoen dan moet je niet meer te lang wachten! We sluiten de inschrijving maandagavond om 00.00 uur!

Are you in or too late?

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *