Home In de media TEDx Roermond 2015

TEDx Roermond 2015

Natuurlijk mag mijn moment op het Tedx-podium niet ontbreken op deze site. Niet omdat dit allemaal over mij zou moeten gaan(juist niet) maar omdat de reden dat ik uitgenodigd werd de Instaswap was. Het is blijkbaar heel bijzonder wat we hier met z’n allen neerzetten en als een ode aan al die positieve mensen die onze swap steeds weer tot een succes maken heb ik een heule grote stap buiten mijn eigen comfortzone gedaan en ben het podium op gegaan om te vertellen dat jullie er zijn, dat er echt nog heel veel mensen bereid zijn om “de Wereld” een positieve flow mee te geven. Ik schreef er op 15 oktober 2014 op mijn eigen blog het volgende over:

“afgelopen zaterdag verscheen er ineens een mailtje in mijn mailbox met een onbekende afzender en een onderwerp dat niet voor mij bestemd leek, had ‘m bijna gedelete, je kent die mailtjes wel. 🙂 Goed dat ik het niet deed want het was een uitnodiging, eentje waardoor ik nu nog steeds soort van onrustig ben omdat ik nog steeds niet helemaal begrijp waarom ik.

De organisator van het event waar het om gaat had lucht gekregen van “mijn” Instaswap (deelnemersaantal sky high, rond de 770) was daar enthousiast over en hij vindt dit een verhaal dat het verdient gehoord te worden….uhm….of ik daarover wil komen vertellen.

Iets met grenzen verleggen en complimenten aannemen…..het blijft lastig ;). Eerst maar eens m’n eigen onzekerheid op een zijspoor zetten, ik heb nog tijd tot 12 december ;). Poh….ikke…..*fronstvragenddochtikjetrots*”

IMG_20141211_224605

 

Op 14 december was het achter de rug en schreef ik het volgende:

“Weet je nog? Ik kreeg een uitnodiging ergens in oktober…en toen was het zomaar ineens 12 december….D-Day…..TedxRoermond en ik was één van de sprekers.

logo-tedxroermond

Voor iemand die liefst achter de schermen acteert was dit wel een hele grote stap buiten mijn comfortzone! Maar, soms moet je jezelf verbazen en eens “gek”doen…..dat deed ik….niet gek overigens (al klonk mn stemmetje wel heel raar ;)) en ach….eerlijk…verbazend was het ook niet helemaal omdat ik wel WIST dat ik het kon maar het was meer mijn gevecht met mezelf…het ongemak om zo pontificaal in het spotlight te stappen. En bleef het nou bij dat ene lichtje, maar er was een livestream zodat de hele wereld mee kon kijken en they did!

Ook kwam er een verzoek voor een interview met foto voor in de krant……en dat hebben ze meteen maar pagina groot gedrukt! djeez………what can I say? Ik weet wel wat: AAAAAAHHHHHHHH :)……

Lang verhaal….fotoverslag….ik stond dus op het podium afgelopen vrijdag en voor al mijn collega sprekers verwijs ik je graag naar de website www.tedxroermond.nl (daar kun je alle sprekers terugzien en luisteren)  en al vond ik ze allemaal oersterk…..alleen Mick maakte me aan het huilen ;)….Mick is 15 en veegde ons volwassenen de mantel uit…..daar gaan we nog veel van horen, mark my words….en ik heb ‘m gezoend 😉 (was ie beslist niet blij mee maar hee, had ie maar niet onze harten moeten stelen toch? :D).”

 

 

 

 

One thought on “TEDx Roermond 2015

  1. Pingback: Sponsorparade deel XI en dánk! > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *