Home Instaswap Swapkriebels

Swapkriebels

Je kunt niet ontkennen dat het leeft, op Instagram werd bijna elk detail met ons gedeeld. Tafels vol materialen, aktieshots, ingepakte cadeautjes, te kleine dozen, last minute ik-maak-er-toch-nog-wat-bij en zelfs inpaktips vinden hun weg naar alle collegaswappers! Een sublieme tip van Sofie, dochter van Hannie van Breda, is de volgende:

inpaktips

 

Als er een “gaatje”in je pakje ontstaat kun je die leegte opvullen met waterballonnen zonder water! Sofie doet zelf ook mee aan de kidsswap, haar zending komt beslist in perfecte staat aan! Topidee Sofie, dankjewel voor het delen Hannie!

Anke zorgde voor een bloemenbed…

Screenshot_2015-04-28-20-00-54té schattig toch?

Er verschijnen steeds meer ingepakte swaps op de #instaswap2015springedition. Als je goed kijkt zie je het staan “with love from Denmark”! Dat lees je goed, Susanne (mitkrearum) uit Denemarken deed ook vandaag haar swap op de post! Instaswap goes worldwide zei ik toch? Denmark  *check*, ik weet zeker dat Zweden, Spanje, Engeland, België, Griekenland, Oostenrijk, Duitsland en Canada ook druk zijn met de laatste puntjes op de i! *toingtoingtoing*

Screenshot_2015-04-28-20-01-15

 

Ook ik kan gerust achterover leunen voor wat betreft swapvoorbereidingen! Alleen nog dichtplakken en dan kan hij vrijdag naar het postkantoor! Focus ligt nu op het dichten van de gaten die vallen omdat er wat afmeldingen zijn. Geen paniek, komt állemaal goed, dat weet je toch! 😉 Ook als je je mail kwijt bent met het adres erin moet je me gewoon mailen hoor, ik zoek het zo voor je op! No problem!

Screenshot_2015-04-28-20-00-28

Er wordt óók nog hard gewerkt….en ook dit keer blijf ik me verbazen over de creativiteit van iedereen! Oooh en aaahh all over the place!

Screenshot_2015-04-28-20-01-08

Dinsdag mensen, het is dins-dag! Komen nog woensdag en donderdag en dan….VRIJDAAAAG!!! Drukte bij POSTNL, doe ze de hartelijke groeten!

Nog één (eigenlijk twee) huishoudelijke mededeling:

De allerlaatste armbandjes worden morgen verzonden en daarmee zijn ze allemaal verkocht én betaald! Ik hoop later deze week hier het totaalbedrag met jullie te kunnen delen zodat we allemaal samen even een potje trots kunnen gaan zitten zijn!

*blijftlachen* –>  IS JE ACCOUNT OPENBAAR?  Ik weet dat er nog een aantal mensen zijn die deze vraag met NEE kunnen beantwoorden…….HUP! Maak ‘m openbaar, beter laat dan nooit 😉 .

Instaswap-vinger-50pixels

 

2 thoughts on “Swapkriebels

  1. Mijn swap maatje ook privé helaas, ik heb het gegokt op het deel wat ik heel even heb mogen zien toen ze hem (aan het begin) even open had staan en als het niet haar smaak is tjaaa ik doe mijn best! Heb er hierdoor wel wat minder plezier in dat wel… Maar ik maak er maar gewoon het beste van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *