Home Instaswap Swap verzendtips!

Swap verzendtips!

Geen nood! We verzenden nog lange niet, pas op 1 mei! (of een dagje eerder, of een dagje later) Alleen lijkt het me handig dat ik nu alvast wat verzendtips geef want er zijn al swappers die aan het inpakken zijn! Er zijn ook swappers die er flink plezier in hebben en ik vrees dat ze anders zo ver afdwalen dat ze niet meer opletten…

instaswap

 

Ik kan je mededelen dat het met deze dame weer helemaal goed gekomen is. Na deze uitspatting ging ze met een wijntje braaf zitten wachten tot de lijm droog was ๐Ÿ™‚ .

VERZENDEN DOE JE ZO:

* in je pakketje gaat natuurlijk je naam, zodat de ontvanger weet wie te bedanken!

* als je in een envelop wilt versturen, mag ik je dan de tip geven een brievenbuspakketje te kiezen? Dit kost niet zo gek veel meer maar de inhoud blijft beter beschermd. Ga je toch voor de envelop, zet dan de afzender erop zodat bij dwaling van de zending het gewoon terug kan naar afzender. Verpak ook zo goed mogelijk, gebruik bijvoorbeeld bubbelplastic. Het is zรณ zonde als je er veel tijd in hebt gestoken en het komt als een bouwpakketje aan ๐Ÿ™ .

* wordt het een pakketje, zorg ook dan dat de afzender erop staat! Vul de lege ruimte desnoods op met kranten. Vindt je swapmaatje niet erg!

* Hoe je ook gaat versturen, zorg altijd voor de afzender. PostNL is de weg soms kwijt en dan is de beste weg weer terug naar jou. Zorg als het even kan voor een Track & Trace code! Het geeft geen garantie maar het maakt het zoeken voor PostNL makkelijker.

Deze swapper heeft haar maatje laten weten dat het nog maar (?? ๐Ÿ˜‰ ) twee weekjes zal duren….

instaswapZonder afzender natuurlijk, hoe cool is dat!? Superleuk en erg attent zeg, mijn complimenten!

Ook de kids zijn heerlijk op dreef. Ik blijf het zeggen, kijk regelmatig op #kidsswap2015 en #instaswap2015springedition en blijf die hashtags ook gebruiken. Zo kan iedereen altijd meekijken en genieten van ieders voorpret en je leert ook nog eens wat…. ๐Ÿ˜› .

gehaakte cactus

 

 

 

 

 

 

kidsswap 2015

 

Voor de “stresskippen”…..no worries……alles wat je doet is goed! Als je er plezier aan hebt beleefd om het te maken is dat vast en zeker terug te zien in het eindresultaat en dรกรกr gaat het om! Niet vergelijken met elkaar, gewoon je ding doen! Die diversiteit maakt het geweldig leuk. Be you, da’s genoeg!

Instaswap-vinger-50pixels

ps: ik durf het bijna niet te vragen maar…….staan alle accounts openbaar?!!?? (ik weet het antwoord *schijnheiligeblik*)

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *