Home Instaswap Swap stress?

Swap stress?

Nou, volgens mij ben ik de enige met een lichte vorm van swap stress! Als ik de # op instagram bekijk zie ik dat het grootste deel al doelgericht bezig is en dan bedoel ik ook BEZIG is….. kijk zelf maar op #instaswap2015springedition. Alleen deze voorpret foto’s zijn al een feestje om te kunnen bekijken. De diversiteit is geweldig en de teksten bij de foto’s soms hilarisch. Blijkbaar was gisteravond(zaterdagavond) een geschikte avond om creatief bezig te zijn, zelfs de witte wijn kwam er gezellig aan te pas. Goed bezig allemaal! De lol die je nu hebt is toch geweldig? Je zult zien dat je het straks bijna jammer zult vinden als je klaar bent 🙂 .

Hieronder een willekeurige verzameling foto’s van swappers, swappees, swappies, swappionista’s, swapjes, swapsters etc. die al on a roll zijn! Maar…..eerst nog even dit :

* is je account al OPENBAAR? Na diverse oproepen is dat nog steeds niet bij iedereen zo. Ik heb mensen gemaild, getagd en aangespoord maar het mag niet altijd baten. Check je account en maak het zonodig openbaar!

* staan er überhaupt foto’s op je instagramfeed? Ik hoef je niet uit te leggen dat het zonder foto’s gewoon onmogelijk is om fatsoenlijk mee te doen? En staan er wel foto’s op maar dateert de laatste van 36 weken geleden? Wil je SVP wat nieuwe foto’s gaan plaatsen waar je swapmaatje wat mee kan?

*nog één keer over dat moodboard: een moodboard is natuurlijk niet verboden (ik denk niet in verboden alleen in handigheidjes en aandachtspunten 😉 ) maar zorg dat het moodboard laat zien wie je bent….niet wat er op je wishlist staat 😉 .

* 18 armbandjes…….er zijn nog maar 18 armbandjes te koop van de 240 die ik had! Ik kan je nog voorzien van zwart, wit, blauw, almond en pale blush (geef ook een tweede keus op voor als een van de kleuren op zou zijn). De armbandjes kosten 3.75 en de totale opbrengst gaat naar Stichting Earlybirds Fotografie.

Pictures190

Pictures192

Pictures191

See? En dan te bedenken dat we nog maar liefst 18 dagen tot aan verzending hebben 😉 . Jullie hebben er zin in, da’s zó fijn!!!

 

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *