Home Instaswap Sufferd en Sentiment

Sufferd en Sentiment

Ik wíst het, ik voelde het gewoon….er klopte iets niet! Voordat je daar dan achter bent is het inmiddels een week voor verzending 😯 . Toch moet ‘ie er nog bij, de sponsorbijdrage van Happy Paper!

instaswap

Dat dus, voor een van jullie na afloop van de Instaswap een waardebon t.w.v. 7,50 euro te besteden in de webshop van Happy Paper!

Nu is mijn mapje écht helemaal leeg! :mrgreen:

 

Hoe gaat het met jullie? Is de spanning nog een beetje leuk? Wel toch? Lekker freubelen en verheugen op al die leuke posten op instagram. Al die blije mensen die tikje ongeduldig onder hun brievenbus zitten en de koffie met koek voor de postbode al klaar hebben staan…..I know who you are! 😛

Als ik voor mezelf spreek…..eindelijk heb ik de eenheid gevonden in mijn swaps. Better late than never! Aankomende week de bekende puntjes op de i en dan inpakken en wegwezen!

Ik kwam vanmorgen nog wat leuks tegen, een foto uit de herfst 2013. Facebook throwt je zo nu en dan even back in time en deze was wel heel toepasselijk:

Screenshot_2015-10-24-13-05-31

Bovenstaand bericht plaatste ik dus in 2013 op mijn Facebookpagina…….100…..dat was de max! Twee jaar later zijn we 17 keer zo groot! HA! *boks* Dat was nog de tijd dat ik met een uitgeprint A4tje en een potlood mensen aan elkaar koppelde…..ik vond het leuk om te zien vanmorgen en wilde het gewoon even met jullie delen, om te laten zien hoe Instaswap zich ontwikkelde de afgelopen twee jaar. Benieuwd wat ik in 2017 kan laten zien ;).

 

Blijf die #instaswap2015falledition/#kidsswap2015falledition/#klassenswap2015falledition gebruiken én bekijken! Ik zal de aankomende week nog wat leuke beelden met jullie delen!

Fijn weekend,

liefs

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

 

ps: verzenden doen we op 2 november. De zaterdag ervoor of de dinsdag erna mag ook. Mocht het je niet lukken dat te verzorgen moet je mailen want dan kan ik de ontvanger laten weten dat het wat vertraagd is, wachten duurt anders zó lang!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *