Home Instaswap Stichting Earlybirds fotografie

Stichting Earlybirds fotografie

Bij de lente-editie van 2014 hadden we voor het eerst een “goed doel”. Een mooie traditie die we graag voortzetten. Dit keer is dat goede doel de Stichting Earlybirds fotografie. De opbrengsten uit de advertenties en de opbrengst uit de verkoop van de armbandjes gaan in zijn totaliteit naar deze mooie stichting. Ik heb Evita gevraagd iets meer over de stichting te vertellen:

“Stichting Earlybirds Fotografie maakt liefdevolle fotoreportages van premature kinderen in het ziekenhuis.

Wekelijks krijgen we vele aanvragen binnen van ouders waarvan hun premature kindje net geboren is en in het ziekenhuis verblijft. Wij zorgen ervoor dat één van onze fotografen naar het ziekenhuis gaat om daar een fotoreportage te maken.
De fotografen leggen de dagelijkse gebruiken vast, zodat de ouders een waardevolle herinnering hebben aan deze moeilijke en hectische periode.
Op dit moment hebben wij ruim 100 fotografen in Nederland en België die vrijwillig reportages maken.
De ouders krijgen deze reportage en alle (bewerkte) foto’s kosteloos van de stichting .

Het kost veel geld om dit te kunnen realiseren en om de meeste kosten te kunnen dekken organiseren we veilingen en een jaarlijkse loterij.

Tevens zijn wij als stichting afhankelijk van donaties van derden. Zonder de donaties zouden wij de ouders geen reportage meer kunnen aanbieden. De donaties die wij ontvangen zijn voor de Stichting dus uitermate belangrijk.”

Je ziet, we hadden dit keer geen beter goed doel kunnen kiezen dan dit. Samen met de allereerste Kidsswap vormen zij de rode draad van deze editie. Wij investeren hiermee als het ware in de toekomst. Let’s give some KINDNESS to our future…..

Let’s talk money, want daar gaat het bij een donatie aan het goede doel om hè…die adverteerders betalen wel, daar vertrouw ik compleet op. De armbandjes, het zullen er 120 zijn,  brengen ook nog een leuk bedrag op……als ze allemaal verkocht worden! Daar werken we samen aan? Als we ze allemaal verkopen kunnen we alles bijelkaar ruim 600 euro overhandigen aan de Stichting! Zeshonderd euro! Als het aan mij ligt gaat ons dat lukken, are you in?

Om alles zo transparant mogelijk te houden zullen alle betalingen rechtstreeks aan de stichting overgemaakt worden. Het banknummer is  NL67INGB0006826547 ( ook vrij te gebruiken voor vrijwillige giften :)).

Alle adverteerders hebben een e-mail ontvangen met de betaalgegevens, mensen die een armbandje bestellen krijgen die gegevens ook nog eens in een mailtje toegestuurd.

Instaswap-vinger-50pixels

earlybirds-logo-website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *