Home Instaswap Sponsorparade deel XI en dánk!

Sponsorparade deel XI en dánk!

Daar ben ik weer, niet met het bericht dat jullie het liefste zouden willen lezen maar toch een leuke update als je het mij vraagt. (ik probeer jullie bezig te houden, valt het op? 🙂 )

De aller- aller- állerlaatste sponsorupdate die ik al aangekondigd had, de laatste 4 die onze eindstand qua sponsors op maar liefst 71 brengt!

cats and beans

 

Over de inhoud kan ik niks zeggen, ze houden het geheim. Over het aantal verrassingspakketjes kan ik ook nog niks zeggen, ze zijn nog in overleg maar IK…had natuurlijk geen geduld :)….Cats and Beans stuurt dus een aantal surprisepakketjes naar…..ja naar….enkele van jullie dus!

 

dutch lifestyle

 

Bij Dutch Lifestyle mag één van jullie een toffe set blokken uitzoeken! Wat zijn ze cool he, lekker bouwen en steeds weer verbouwen :). Houten blokken met geometrische figuren.

schloss MöhrenSandra, Nederlandse in het mooie Duitse land nodigt jullie van harte uit op haar Schloss Möhren. Sterker nog, 5 van jullie krijgen 10% korting op een boeking in 2015! Een unieke locatie, een prachtig authentieke accomodatie en een hartelijk welkom door de gastheer/vrouw/kids.

livnjoyHelen van LivNjoy gooide op het allerlaatste moment nog een verrassingpakket bij mij naar binnen. Nah ja, in m’n malibox dan. Een verrassingspakket voor een van jullie met o.a.  een 90 cm lange woonketting, en diverse houten accessoires.

Dan nog even dit:

Mijn dank, ik heb ‘m geloof ik al tigjoen keer uitgesproken maar kun je dat ooit genoeg doen?

Ik heb “hem” al IRL bedankt hoor, geen nood maar ik wilde ‘m toch nog even bij jullie onder de aandacht brengen. Als we het dan over sponsors hebben mag hij niét ontbreken! Jullie hebben natuurlijk al uitvoerig de nieuwe website bekeken. Voor hen die eerder meededen, wat een verschil met de oude he? Als de website niet vernieuwd zou zijn hadden we denk ik niet nóg groter kunnen worden. Als je bedenkt dat ik de vorige keer 5 man aan het mailen had om al die adressen verstuurd te krijgen….nu zittten we op pak ‘m beet het dubbele…had ik tien mensen moeten ronselen! Was me ook wel gelukt maar hee, hoeveel kun/mag je van de mensen vragen?

Anyway…de nieuwe website dus. Als je denkt dat ik dat zelf “even” deed….dank voor het compliment maar NEEN! Ik koos alleen de stijl en layout uit en vertelde wat ik wilde(dat kan ik) en verder is alles voor me gedaan! Mike van Rijswijk je bent een goed mensch! Je bent in het project “instaswap” gesprongen met een enthousiasme dat mij blij maakt. Zo sta ik er zelf namelijk ook in. Je hebt het al gigantisch druk en toch wilde je dit er best “even bij” doen.  We hebben elkaar leren kennen doordat jij mij als organisator van Tedx Roermond vroeg om “mijn” instaswap in een Tedtalk aan de wereld  voor te stellen….and I did. Van daaruit nam je mij de zorgen omtrent de website uit handen en man wat ben ik je daar dankbaar voor. Wat hebben we leuke momenten mogen beleven in de aanloop naar de swap toe, wat waren we al ongeduldig toen de site nog niet eens klaar was. En toen D-day…de dag van inschrijving(eigenlijk niet)…we zouden een dagje eerder online gaan om nog wat dingen te testen voordat de inschrijving zou beginnen. HA! nog voor 8 uur ’s morgens zaten we als gekken achter de computer om alles in goede banen te leiden. Of je toen nog zo blij met instaswap was? 😛 Lang verhaal kort, Mike ( en de mannen die je er ook voor ingezet hebt) echt ontzettend bedankt! Te gek dat je ons “swapke” een warm hart toedraagt en dat je je schaarse vrije tijd hebt willen investeren in de website en hand- en spandiensten (ik moet nog veel leren 🙂 ). Je wilde geen logo/banner van jezelf op deze website dus tja…dan maar zo he  *kijktschijnheilig*.

Bloemen voor de man!

gemengde tulpen

 

Wil je weten wat Mike er zelf over zegt, dan kun je dat lezen in ons Instaswap Magazine

 

 

 

 

One thought on “Sponsorparade deel XI en dánk!

  1. Wat gaaf al die sponsors! Enne diepe buiging voor Mike. (En z’n steun en toeverlaat ) maar ook voor jou Lynda. Ik ga nu voor de eerste x meedoen en ben heel benieuwd 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *