Home Instaswap Sponsorparade deel X !

Sponsorparade deel X !

Tien tien tien tien tien! Deel 10! Serieus waar, sponsorparade deel 10 en dan moet je weten dat er nog één sponsor bij gaat komen. De communicatie is er maar de details moeten nog even in mijn inbox verschijnen. Daar kon ik niet op wachten natuurlijk 😀 dus die sponsor volgt z.s.m. alsnog.

Kreeg ik na mijn vorige blog, waarin ik afsloot met 62 sponsors, een mailtje van Angelshandmade met de boodschap dat zij nummer 63 zou zijn! Nou Angela, dan ben jij nummer 63 maar….64, 65, 66 en 67 komen meteen na jou! En die nummer 68 dus ook nog 😉 . Blij met jullie!!!

angelshandmade

Wat denken jullie? Nieuwe merchandise voor bij onze instaswap? 😀 Angela schenkt deze toffe toepasselijke sleutelhanger aan twee van jullie!

 

lotjedotje

 

Lotte was me al drie weken aan het mailen…gisteravond lukte het! 😛 en op de valreep gooit ze nog even een verrassingspakket voor een van jullie in de strijd!

gewoon te gek

 

Ook een fijn pakket namens Gewoon te Gek! Alles wat je hierboven ziet zou zomaar bij afgeleverd kunnen worden!

villa vica

 

Linda van Villa Vica versiert je met een kleurige zomerse ketting die je ook als armband kunt dragen!

more than canvasIk had al eens eerder een hele fijne samenwerking met Emily van MO-CA en ik vindt het tof dat ze me ook nu weer een berichtje stuurde, she’s in! Let op….in sponsorparade deel 10…geeft ze 10 sets van drie canvasprints weg!

Op de vooravond van de sluiting van de inschrijvingsperiode klap ík bijna uit elkaar van de opwinding en verbazing. Nogmaals, “nummers” zijn eigenlijk niet belangrijk maar wat is het ontzettend übertastisch cool dat we gewoon 10 adverteerders hebben , 68 sponsors en gewoon bijna….bíjna…BIJNA die 1.5.0.0. deelnemers!!(waarvan 121 kids!) *hysterischhappydancing*

Bijna dus….ben jíj de JAAAAAAAAAAAAAAAAA! ?

Instaswap-vinger-50pixels

 

 

 

One thought on “Sponsorparade deel X !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *