Home Instaswap Sponsorparade deel VIIII….en…..

Sponsorparade deel VIIII….en…..

Ik ben deze zin drie keer opnieuw begonnen….maar who am I kidding….ik ben gewoon BLIJ! *happydancing* En dan is blij nog een soort van understatement. Elke swapper ben ik dankbaar voor de inschrijving, elke swapper ben ik dankbaar voor de positieve vibe die zij weer delen met hun volgers…..dankjulliewel dat jullie erbij zijn! 1400+ jongens…..meer dan 1400 mensen doen er mee! Veertienhonderd……waarvan er 110 ingeschreven staan bij onze allereerste Kidsswap! Is er één woord dat dat euforische gevoel kan uitdrukken? EUFORISCH! 🙂 en ontzettend onder de indruk….

Na deze sponsorparade hebben we ze allemaal gehad, alle sponsors die zich tot nu toe hebben opgegeven heb je dan gezien! De laatste 5 weer in een knap rijtje:

uit het noordenUit het Noorden maakt voor één van jullie een kaartenhouder. De kleur van het koord en de bal mag je in overleg zelf bepalen. Hier heb je altijd en overal wel plaats voor!

lajoy

 

Lajoy gaat drie van jullie blij maken met een artikel uit de webshop. Zo gaan 1 kralenarmbandje, 1 leren armbandje met tekst naar keuze en een set van tien kaarten na verloting (na de swap) op weg naar een nieuwe eigenaar.

jaylaa

 

Jaylaa Jewelry stuurt je een lief setje van een armbandje met ketting…….als je wint natuurlijk 😉 .

stoer metaal

 

Stoer Metaal stuurt een kadobon t.w.v. 10 euro naar een van jullie. Daarmee kun je lekker zelf uitzoeken wat je graag zou willen!

rozijntjes Atelier Rozijntjes stuurt een van jullie deze leuke slinger. Mét krijtjes want je kunt zelf de tekst steeds aanpassen aan de gelegenheid.

Hatseflats….62 sponsors! Believe it!

Instaswap-vinger-50pixels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *