Home Instaswap Sponsorparade deel III

Sponsorparade deel III

Ik was even in dubio, wel of geen sponsorparade vandaag want ik héb het vermoeden dat ik nog een blogpost met een leuk nieuwtje kan plaatsen vandaag. Ik doe het gewoon wel, twee leuke updates op één dag kan best, toch? Weer een rijtje van 6 hele verschillende sponsors met allemaal hele leuke spulletjes die we na afloop van de swap mogen verloten! Kijk mee:

blij sieradenOoh, wat een prachtige ketting! Van welke drie swappers mag ik het adres straks naar BLIJ sieraden sturen?

 

cactus met een hoedjeTé leuk, een cactus met een hoedje! Beton and More stuurt naar twee blije swappers een betonnen bloempotje met cactusplantje en een zakje met aankleding (gehaakte sombrero, een snorretje en oogjes). Olé!

plantenhangersHUISWERK heeft twee plantenhangers te verdelen, een grote (links) en een kleine(rechts). De kleine is overigens inclusief waxinelichtje!

 

 

papermimscollagePapermims geeft maar liefst fijne dingen weg! 1x setje vrolijk inpakpapier, 1x het blauwe notitieboekje met de wolf, 1 x het notitieboekje met de schattige pugs en een set voor een van de Kidsswap swappers…….daarin maar liefst 8 superleuke bouwvellen waar je geen schaar of lijm voor nodig hebt! Maak je eigen 3D speelgoed!

moesengrietcollageAnnelot van Moes & Griet heeft nooit veel woorden nodig, in haar mail: “Natuurlijk doen we weer gezellig mee, 1 medium paperbag kleur naar keuze! ” Nou, dat dus…voor 1 van jullie!

via martine

Martine van Via Martine is onze allereerste sponsor ooit! Zij stelde bij (ik dacht ) de eerste editie van de Instaswap voor om iemand te verrassen met wat leuks uit haar shop. Of ik dat leuk vond…..*grijnst*…..en zo is het gekomen. Martine wat tof dat je er gewoon wéér bij bent! Één van jullie mag haar/zijn lievelingsfoto’s bij Martine laten afdrukken op een poster(zie foto)! Je eigen wall-art, hoe mooi is dat!

 

 

Brengt deze derde sponsorparade de tussenstand op 20 sponsors…….de lijst is langer dus meer sponsorparade’s coming up, make way!

Instaswap-vinger-50pixels tot later……

 

One thought on “Sponsorparade deel III

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *