Home Instaswap Sponsorparade deel III

Sponsorparade deel III

9 april, een van de eerste écht mooie dagen van het jaar….en een waslijst aan mailtjes te beantwoorden (veelal over de gesloten accounts) en de belofte dat vandaag de derde goodiesponsorsblog online zou komen. Dát vraagt om improvisatie want ik ga dus écht niet binnen zitten met dit weer :)! Twee schragen en een plank doen op dit moment dienst als buitenkantoor want de rest van de zitplekken bevinden zich in de zon. Daar wil ik ook best zitten maar het zicht op het scherm van de laptop is dan nihil. Schaduwplek, drankje erbij en links naast m’n laptop een vers basilicumplantje ter decoratie (het oog willen immers ook wat….de neus geniet mee). Jongens, we komen er wel!

De mailtjes met adressen zijn dus verstuurd, als je er nog geen hebt ontvangen (ook niet in je spambox) mail dan gerust naar info@instaswap.nl. We mailen je alsnog/nogmaals de gegevens, kun je ook gewoon lekker mee in de positieve flow die er weer heerst in ‘Instaswapland’. Dus dat loopt, de ontbrekende mailtjes worden nagestuurd en gesloten accounts worden dringend verzocht alsnog openbaar te gaan….tijd voor dat deel drie.

goodiesponsors instaswap

Van links naar rechts en met de wijzers van de klok mee de volgende 5 leukerds!

  • studio inktvis  de koningin van de toffe pins en geestelijk moeder van o.a. die superschattige cactus die inmiddels zowel op kaart en poster….met nog meer leuke vrienden te koop is. 3 van jullie gaan een set van tien van die toffe kaarten van Studio Inktvis ontvangen! Wie die geluksvogels zullen zijn? Dat gaan we zien na afloop van de Instaswap, als iedereen (bijna iedereen? 😉 ) zijn/haar swap heeft ontvangen.
  • ilzi creations  heeft ook dit keer weer een leuk stukje armcandy voor één van jullie. Een armbandje met hart, want alles is immers liefde! (de zon laat mij bijna euforisch klinken geloof ik…..;) )
  • echt van hout   laat twee swappers een setje van twee leren handgreepjes uitkiezen! De kleur bepaal je dus zelf.
  • Sproet en Zoet maakt ook weer twee mensen blij! Een houten kralen sleutelhanger naar een, en een woonhanger met clip naar een ander.
  • Mary_blijsieraden en ook Mary is er weer bij en gaat voor maar liefst vijf mensen een ‘ienie mienie’ armbandje maken. Ze zal je t.z.t. gaan vragen wat je leuk zou vinden en gaat die gewoon voor je maken!

Misschien overbodig nog eens te vermelden maar iedereen die meedoet aan de Instaswap maakt automatisch kans op een van de goodies van onze goodiesponsors. Ze zullen na afloop willekeurig worden verloot.

Ik zag op Instagram dat er al mensen begonnen zijn! Zal ik jullie niet langer ophouden….

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *