Home Instaswap Sponsorparade deel II

Sponsorparade deel II

Wat we al verwacht hadden komt uit! Er blijven sinds dat de website online is nieuwe sponsors bijkomen, een hartelijk welkom voor al die nieuwe sponsors. Jullie komen ook aan de beurt in een sponsorparade zodra jullie alle benodigde foto’s hebben aangeleverd ;). Verder met de sponsors die al een tijdje geleden zich hebben verbonden aan deze lente-editie. Lees mee, lekker stel weer!

Glorious Sweets gooit er een feestelijk pakket tegenaan! Dat hoort nou eenmaal bij zo’n feestje als dat van ons toch? ;). Had al gezegd dat ik er blij mee was hè “Sweets”. Een pakketje met 24 papieren cups met een mint groen streepje, 25 papieren rietjes in turquoise én een te leuk kaartje met de tekst “if in doubt, bake a cake”.

glorious sweets

 

Belovings zorgt ervoor dat een swapper de komende zomer alle mooie herinneringen of “To Do”lijstjes in stijl kan noteren, drie van die leuke schriftjes gaan naar…..

belovings

Inge van Wit Grijs Roze pakt uit…..of in, net hoe je het bekijkt. Voor drie dames een handgemaakt armband, voor  1 “kid” een heerlijk zacht konijntje(schatje) én voor 1 “kid” een setje van drie haarclipjes.

witgrijsroze collage

 

Lia van House of Seasons, een stenen winkel in het bruisende Rotterdam, doneert een enige meisjesmuis van Maileg aan één van de kinderen van de “kidsswap”.

house of seasons collage

 

Barbara van Papier en Huis laat het je zelf uitzoeken. Wat? Je mag je eigen kussen uitzoeken in haar shop, dat aanbod geldt voor twee van jullie.

papier en huis collage

Hella Duijs, die van die prachtige vaasjes ja….gooit één pastel vaasje in de strijd. Figuurlijk dan hè, stel je voor……één van jullie mag na afloop bij haar een pastelkleurig vaasje uit gaan zoeken! (flower not included ;))

hella duijs collage

En tot slot van dit tweede deel van de sponsorparade de dames van Allerlievelings. Zij sturen hun bestseller naar één Lucky bird!  Het houten hart aan een koraalkleurig koord hangt deze zomer om de hals van één van jullie!

allerlievelingscollage

Kun je het nog geloven? You better, er komen er nog veel meer!

Instaswap-vinger-50pixels

 

*doetdansje*

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *