Home Instaswap Sponsorparade deel I

Sponsorparade deel I

We zijn deze keer al begonnen met het aannemen van sponsors voordat de inschrijving van start ging. Daardoor konden we live gaan met meteen een  bomvolle pagina met sponsorlogo’s. Ze blijven nog steeds binnenkomen en ik….ik zeg geen nee dat weet je inmiddels ;). De sponsorpagina wordt dus ook steeds aangevuld met nieuwe sponsors. Hier op Instablog wil ik alle sponsors (in gedeeltes) aan jullie voorstellen met hun bijdrage aan deze editie. Mocht je er voor de eerste keer bij zijn, alle sponsorgoodies worden na afloop van de swap onder alle deelnemers verloot! Een extra presentje voor enkele van jullie dus!

Nieuw deze keer is de Kidsswap en ook voor de kids hebben zich sponsors opgegeven , dus kids……kans op nóg wat leuks na afloop!

Ik wil beginnen met het beantwoorden van een vraag die na mijn blog van gisteren over de armbandjes vaak gesteld werd. Portokosten? HA! Die zijn er niet! Dankzij onze sponsor ShowHome.nl worden de (eerste 120 ;)) armbandjes gratis naar jullie verzonden! De postzegels worden ter beschikking gesteld door my home away from home op het www. Zoals jullie weten schrijf ik al sinds 2011 o.a. wekelijks een blog voor ShowHome.nl . Ben dan ook blij en een beetje trots dat ze onze aktie wilden steunen.

showhome.nl

 

Woodbrand.nl geeft maar liefst drie fijne woonaccessoires weg namelijk:

woodbrandcollageeen steigerhouten memobord, een papieren zak met panda opdruk en een boomschijf met een afdruk van je favoriete foto(winnaar mag natuurlijk eigen foto aanleveren). Leuk? Heel leuk!

 

Martien van MOA giftideas maakt het spannend en stelt 2 verrassingspakketjes beschikbaar, wat erin zit blijft dus geheim tot het moment van uitpakken! Vergeet ook niet de kortingscode te gebruiken als je bij MOA gaat bestellen, zie daarvoor de advertentie.

moagiftideas_sponsorNu al leuk!

 

Studio Catootje heeft drie verrassingspakketjes met leuke spulletjes uit de webshop klaar liggen om te versturen, maar naar wie? Dat blijft nog even de vraag!

catootje collage

 

 

Stylist Kirsty Nagel, ontwerper van de Urban Nomads sjaals geeft twee van haar toffe ontwerpen weg. 1 sjaal voor een volwassene en 1 sjaal voor een kind dat meedoet aan de kidsswap!

kirsty nagel

Nog een sponsor voor de Kidsswap is Studio Pibbe! Een webshop die gloedjenieuw is en er alles aan heeft gedaan om de website speciaal voor de start van de Instaswap klaar te hebben. Gelukt!

studio pibbe collage

Zij doneren 2 gevulde stiftrollen (keuze uit jongen/meisje door winnaars) en 2 verjaardagskronen met 3 lossen cijfers erbij!(winnaar kan ook hier weer kiezen). Wat een feest!

De eerste zeven sponsors op een rij….in willekeurige volgorde overigens, allemaal even leuk en overal even blij mee! Wil je de sponsors bezoeken dan kun je ze opzoeken op de sponsorpagina en op het logo klikken, dan ben je er zo!

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *