Home Instaswap Sponsorparade..deel I

Sponsorparade..deel I

Ze ‘paraderen’ voorbij, brengen allemaal wat moois mee en geven dat óók nog eens weg! Dat zijn onze goodiesponsors. Er zitten een paar ‘oude bekenden’ tussen maar we mogen ook weer nieuwe namen verwelkomen, wat een leuke mix vormen ze zo met z’n allen.

Je weet dat als je meedoet met de Instaswap/Kidsswap dat je automatisch kans maakt op een van de beschikbaar gestelde goodies? We verloten alles na afloop van de swap onder alle deelnemers, geheel willekeurig. Het zou dus zomaar kunnen dat je niet alleen een gezellige swap ontvangt maar ook nog eens een extra cadeautje van een van onze goodiesponsors. Net als voorgaande keren stellen we er steeds een handvol aan je voor.

swapcollage5.4

Van linksboven, met de klok mee vieren zij dit feestje met ons mee:

Musthaveparty geeft één van die toffe folieballonnen weg! Partytime voor een van jullie!

Luxe huisjes huren heeft met ons samengewerkt bij de Secret Swap , zij stelden hun Tiny House beschikbaar voor een minivakantie voor het gezin waarvoor we de Secret Swap hebben verzorgd!

Liefs van ons heeft voor twee van jullie een leuke set kaarten klaar liggen!

Mijksje_illustrations stuurt naar twee van jullie een set van tien superleuke kaarten! Zij stuurde trouwens ook een allerschattigst doosje vol liefs voor de Secret Swap

Jolis_mots_ontwerp heeft voor één van jullie een setje hippe, moderne oorstekers gemaakt!

Zeg zelf, een heel goed begin toch? 🙂 ……en da’s lang niet alles! Tot morgen dan maar?

Liefs

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *