Home Instaswap Sponsorparade, de laatste!

Sponsorparade, de laatste!

Eens even kijken, de adressen zijn verstuurd, de kidsadressen zijn verstuurd, er hebben zich al reserveswappers aangemeld en daar heb ik er zelfs al één van in moeten zetten! Er zijn al mensen uitgeschreven en er zijn de (te)laatkomers…..CHECK! We zijn er weer! 😀

Niks gek, alles onder controle en tijd voor alleen maar leukigheid. Jij kunt daar flink aan bijdragen als je bij elke foto die te maken heeft met de Instaswap de #’s meegeeft. We hebben #instaswap2017springedition (die mensen van andere swaps nogal eens willen lenen 😉 ), #kidsswap2017springedition (superleuk detail is dat Faas daaraan meedoet. Faas staat al eens ergens op een foto terwijl hij zijn mama helpt met haar swap en hij zelf nog een dreumes was! Ik zoek die foto nog even voor je op maar TOF dat je erbij bent Faas, je eigen swap!) en #sharesomekindness. Als je dat doet kunnen we allemaal alle leuke foto’s in één oogopslag terug gaan kijken.

Ik heb nog de laatste goodiesponsors voor je, ik hoop dat je nog even oplet 😉 en niet te druk bent met knutselen, zij hebben ook weer héle toffe spullen voor een aantal swappers klaar staan om te verzenden (na afloop van de swap).

Afbeeldingen87

Van links naar rechts en met de klok mee:

World of Wouda  Paulien is er weer bij! In haar prachtige webshop is genoeg te vinden waar je je gewonnen cadeaubon t.w.v. 25 euro zou kunnen besteden…….als je ‘m wint!

Fabrique de Limonade, ook een adverteerder van de Instaswap doet nóg een fijne duit in het zakje! Naar één van jullie zal een cadeaubon van 20 euro verstuurd worden. Te besteden in haar vrolijke Etsyshop.

Urf en Ogel gaat drie kinderen nog eens extra in het zonnetje zetten met een set van drie kaartjes en een houten kralenhanger.

Ma-Ciel stuurt naar één van de kids een supertoffe stoffen kroon mét krijtje. Daarmee kun je steeds een ander getal op de zwarte cirkel zetten.

Elke dag Elbrich gaat drie dames heel blij maken met een hip tasje! #nooitgenoegtassen

&Mik één van jullie gaat na afloop wat leuks aan de muur kunnen hangen! Je mag zelf de opdruk kiezen die &Mik voor je op de katoenring zal aanbrengen!

I like them áll! Maar wij mogen niet meedoen aan de loting, dat scheelt weer drie namen op de lijst ;). Welkom aan álle goodiesponsors en dankjullieweerwel voor de door jullie beschikbaar gestelde goodies, daar gaan weer heel wat mensen blij mee zijn! (note: als je na afloop een van de gelukkige winnaars bent, verwachten we natuurlijk wél dat je daar ook nog een foto met tag van op je instagramaccount plaatst….wel zo netjes toch? 😉 )

Heeft iedereen nu een adres? Zijn alle accounts openbaar? Snapt iedereen de intentie van de Instaswap 😉 ?

Liefs

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

 

bron foto header:  citymom.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *