Home Instaswap Sponsorgoodies verdelen!

Sponsorgoodies verdelen!

Je hebt geen loterijtickets nodig om kans te maken op één van onze sponsorgoodies dus daar bespaar ik weer tijd. Geen 89 lootjes maken voor mij  :mrgreen: . Ik doe het gewoon zoals ik steeds doe, ik heb de dames die me geholpen hebben met het verdelen van de kidsswapadressen gevraagd met te voorzien van elk 20 getallen binnen een bepaalde groep en elk 3 getallen binnen hun kleur voor wat betreft de kidsswap. Daar mag ik zelf dan nog 20 getallen bij doen et voilá….alles bijelkaar heb ik dan 89 getallen! Je bent me kwijt? Zo zit het: ik heb 89 sponsorgoodies te verdelen. 9 daarvan zijn voor kids (3×3=…) en dus 80 voor de deelnemers aan de Instaswap. 60 getallen van hen, 20 van mij en daar is 80!

loterij3

Het enige *kuch* dat ik dan nog even moet doen is het zoeken van de namen bij de nummers  😆 . De nummers staan al in mijn document….nu de namen nog! Geen tijd te verliezen maar ik dacht ik kom het even zeggen! Fingers crossed dus! Wil je nog eens zien waar je zoal kan op maakt? Lees dan de blogs nog eens terug, daar worden ze allemaal genoemd en getoond!

I’ll be back…met de namen en rugnummers van de “winnaars”en natuurlijk de naam van de sponsor erbij.

Andere keren mailde ik zelf alle sponsors de adressen door, dit keer wil ik dat ook best doen maar laat me even weten als je zelf contact op hebt genomen met je sponsor of als je als sponsor zelf al de winnaar hebt benaderd. Scheelt weer  😉 …tijd en dubbele mails!

Later!

Liefs,

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

One thought on “Sponsorgoodies verdelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *