Home Instaswap Proud to present…..onze sponsoren deel I

Proud to present…..onze sponsoren deel I

Zoals je hebt kunnen lezen hebben ook dit keer twee soorten sponsoren, zij die een artikel beschikbaar stellen dat we na afloop mogen verloten onder alle deelnemers, zij die een banner “kopen” en een hoofdsponsor.  Ik wil graag beginnen met het voorstellen van de laatste twee categorieën. De komende dagen zal ik ook alle goodiesponsoren één voor één aan onze “ketting” rijgen ;).

Onze hoofdsponsor voor deze én de volgende (lente) editie is dit keer ShowHome.nl. Dat is een wooninspiratie website waar ik o.a. wekelijks voor blog. Zij hebben eigen pagina op de website, ze zijn immers niet voor niks Hoofdsponsor hè ;).

banner-300x300-SH

Dankzij ShowHome.nl kan de website weer lekker een jaar lang blijven draaien en onderhouden worden, dank daarvoor ShowHome.nl…..dat waardeer ik zeer.

Onze sponsoren die een banner kochten kun je op elke inschrijfpagina dus vinden. Allemaal leuke webshops die heel goed passen bij- en het gevoel vatten van- onze Instaswap. Een paar nieuwe gezichten en een paar vertrouwde gezichten. Ga beslist eens bij ze kijken hoor, je zult je ogen uit kijken!

betalendesponsor5

Inpakken en Uitdelen was er altijd bij en dit keer was zij zelfs leverancier van de glazen flesjes die aan de wensketting hangen(en de stickers op de envelop).

betalendesponsor

Bij Ook in het Paars kun je terecht voor heerlijke kussens en hele mooie dekens en plaids waarmee je je huis lekker herfstproof kunt maken!

 

betalendesponsor1

Twenty Somethin’ was vorige keer onze hoofdsponsor en ze hebben alweer geïnformeerd of ze dat bij de herfsteditie van 2016(!) weer zou mogen zijn ;). Hart voor onze swap.

betalendesponsor2

Bejoyce was de vorige keer een goodiesponsor, nu kocht ze een banner! Prachtige handgemaakt sieraden, ook custommade.

betalendesponsor3

Dutch-lifestyle, een hele toffe webshop met o.a. woondecoratie, mode-accessoires, hippe kinderkleding en stationary. Daar kun je dus wel even rondneuzen.

betalendesponsor4

Leuke Lintjes vroeg me na afloop van de vorige editie of ik haar wilde tippen als het weer zover was ze wilde persé meedoen! Et voilá…ik tipte :).

betalendesponsor6

Depot74 kennen veel instagrammers misschien wel van die supertoffe schoolplaten? En anders van die kekke woonaccessoires? Posters dan? Kaarten? Nee? Tssss, ga dan kijken!

betalendesponsor7

Een Nederlandse woonachtig in het zonnige Spanje maar nog altijd verbonden aan ons kikkerlandje wilde ze ook dit keer weer meedoen aan onze Instaswap. Prachtige handgemaakte leren tassen en accessoires.

betalendesponsor8

Serieus, deze ken je! Als je de #instaswap2015springedition/falledition hebt bekeken moet je haar kennen! Mariel stelt hele leuke pakketjes samen speciaal voor Swappers! O.a. dan hè want ze heeft natuurlijk een webshop vol hebbedingen!

HO!  Voordat jullie nu allemaal wegklikken om onze sponsors te bezoeken(klik op de banner en je komt er vanzelf)…..ben je ingeschreven voor de Swap van je keuze?? Ja??

                                                                             **IS JE ACCOUNT OPENBAAR??**

Zo ja, top…klik gerust door, zo nee….wil je dat dan even voor me regelen? Het was immers een van de voorwaarden om mee te kunnen doen. 🙂

 

Klikken maar!!

 

Liefs,

Lynda

 

 

bron foto header: mokkasin.blogspot.se (deze foto vind je ook terug op het inspiratie pinbord van de kidsswap)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *