Home Instaswap Project P*

Project P*

Project P

 

Project P, het project dat we er gewoon nog maar even bij gaan doen 😉 . Alles kan bij Instaswap, het is niet de eerste keer dat we gaandeweg spontaan nog nieuwe dingen gaan doen.

We hebben natuurlijk al Project S waarbij een groot aantal mensen namens ons aan de slag gaan voor die gezellige middag voor ouderen. Dit project vindt op locaties door het hele land plaats. Omdat we natuurlijk niet overál kunnen zijn is Project P een hele fijne aanvulling. Mensen die geen kans zagen om deel te nemen aan P.S. (ik kort voor het gemak even af) kunnen nu tóch een steentje bijdragen aan een heel mooi gebaar.

ppost

Inmiddels hebben we ca. 15 verzamelpunten voor de kaarten. Zoals al eerder gezegd, als je een kaart gaat sturen zet dan linksboven even duidelijk PP. Verwarring kan zo voorkomen worden. Stuur een kaart (gemaakt of gekocht) naar het adres dat je van ons krijgt. Denk eraan dat het zowel voor een heer als voor een dame leuk moet zijn om te ontvangen 😉 . Een leuke boodschap erop en klaar ben je! Je naam mag er natuurlijk onder (adresgegevens hoeft niet, mag wel…wie weet houd je er gewoon een penvriend(in) aan over!). Plak je postzegel en verstuur je kaart naar het centrale punt. Zij verzamelen alle kaarten en zullen deze op 31 oktober (dagje later mag natuurlijk ook) naar de bejaardenhuizen/verzorgingshuizen/revalidatiecentra/thuiszorgroutes van hun keuze brengen. Daarin zijn de verzamelaars vrij, als ze maar zeker weten dat het bij de ‘seniore’ medemens komt  🙂 .

Als je de kans krijgt (en toestemming) om een foto te maken van zo’n uitdeelmoment dat grijp je die natuurlijk. Wij zullen alle foto’s delen op de website zodat iedereen kan meegenieten van het resultaat.

Je hebt dus een maand de tijd om je kaartje te versturen. Zet ook gerust je collega’s, familieleden, klasgenoten etc. aan om een kaartje te sturen!

Wil je een kaartje sturen? Mail ons dan op info@instaswap.nl en wij zullen je een adres toesturen. Het maakt overigens helemaal niks uit of jij (zeg) in Groningen woont en je een verzameladres krijgt in Limburg. Hoofdzaak: alle verzamelpunten krijgen zoveel mogelijk kaarten!

Woon je in de buurt van zo’n adres dan mag je ze natuurlijk ook gewoon even af gaan geven, gezellig! Ik (zei de gek) heb bijvoorbeeld de Natuurdrogist in ons dorp bereid gevonden kaarten in te zamelen van mensen die in de buurt wonen en snel even aan komen waaien met hun kaart. Zij zorgt ervoor dat alle ingeleverde kaarten op het centrale punt komen. Snap je wat ik bedoel? Als je die mogelijkheid hebt, laat het ons dan ook even weten. Zo maken we het voor iedereen zo gemakkelijk én laagdrempelig mogelijk om mee te doen!

Mailen kan vanaf….NU! 😀

*P staat natuurlijk voor Post!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

PS: voor leuke kaartjes kun je misschien wel bij onze Goodiesponsors  terecht! 🙂

 

 

bron: kaart in header via laurageorge op Etsy

4 thoughts on “Project P*

  1. Pingback: Meer goodiesponsors en aftellen > Instaswap

  2. Pingback: TIKTAK en nóg meer leuks om te winnen > Instaswap

  3. Pingback: Over adressen en goodiesponsors > Instaswap

  4. Pingback: 18 oktober, met nog twee weken tot aan verzending… > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *