Home Instaswap Perfect is…..

Perfect is…..

In een perfecte wereld zou ik nu op m’n lauweren rusten met de voetjes omhoog genietend terug kunnen kijken op wederom een geslaagde instaswap….. De instaswap is geslaagd….nu al…..en hij is nog niet eens voorbij! Maar….

blad1

Stel je toch eens voor dat alles perfect zou verlopen!!! Dan zou na afgelopen dinsdag het “feest” al voorbij zijn geweest! :mrgreen:  In een ideale situatie had iedereen afgelopen maandag (of eerder) zijn/haar swap verzonden en had iedereen ‘m dus dinsdag ontvangen. Helaas zijn we afhankelijk van een “derde persoon” namelijk “de post”(welke je ook gebruikt hebt). Daarvan weten we inmiddels dat het niet altijd binnen de gestelde termijn afgeleverd wordt. Daar kan ook ik helaas niks aan veranderen :). Ook raken er zendingen kwijt en als je zonder T&T code hebt verstuurd wordt het heul lastig dat nog te achterhalen. Zelfs mét die code raken er dingen kwijt, er is weinig dat me nog verbazen kan ;). In al die gevallen is je gesprekspartner de verzendende tussenpersoon en niet ik. Ik wil je helpen waar mogelijk maar hier sta ik dus buiten. Ik hoop dat je dat begrijpt.

De mensen die hun swap láter hebben/gaan verzenden hadden mij kunnen mailen. Er zijn er een aantal die dat ook hebben gedaan en daarvan heb ik de ontvangers netjes op de hoogte gesteld. Drie keer per dag zit ik minstens een uur achter mijn pc om mailtjes te beantwoorden zodat alles steeds snel afgehandeld wordt. Dus heb je niks van me gehoord over vertraging dan weet ook ik van niks :). Ik heb een lijstje gemaakt….”wachtenden”. Mocht je in het weekend nog niks hebben ontvangen mag je me mailen en ga ik al die afzenders mailen met de vraag of en wanneer ze verzonden hebben. Niet eerder dan het weekend, we hebben best nog even geduld toch? Ik snáp dat het er “eigenlijk” al had moeten zijn maar vergeet je ook niet dat je swap weleens uit het buitenland zou kunnen komen? :).

Als je je swap hebt ontvangen is het de bedoeling dat je een foto plaatst! (zo staat ook in de uitleg beschreven) Er zit immers een afzender in spanning te wachten of je het hebt gekregen en of je het leuk vond. Zelfs als je het stiekem niet zo leuk vond wil ik je vragen het toch (tijdelijk) te plaatsen want dat scheelt mij weer heel veel werk. Mensen komen toch bij mij vragen waarom er nog niks te zien is he  ;). Verder is het eigenlijk ook niet meer dan netjes gewoon even dankjewel te zeggen toch? Hoe dan ook.

Over de inhoud van de swap: wat hoort er in een swap? Geen idee, you tell me! Zijn daar regels voor? Het gaat om de aandacht en de moeite die je erin stopt! Het is de bedoeling altijd geweest dat er wel íets bijzit dat je zelf gemaakt hebt. Natuurlijk kun je ook meedoen als je niet zo creatief bent maar bijvoorbeeld (ik roep wat) een envelop versieren kan iedereen.  :mrgreen:  Ik lees veel ontevreden berichtjes her en der die ook weer aanzetten tot algemene ontevredenheid en onaardige opmerkingen……ik snap het gevoel van teleurstelling op zich wel maar laten we het toch alsjeblieft positief houden! De hele gedachte achter de instaswap is positief. We kunnen niet in de portemonnee kijken van een ander. Ik wil niet dat iemand met een klein(er) budget niet mee zou kunnen doen omdat inmiddels de “trend” is om dozen vol te versturen. Ooit zijn we begonnen met een brievenbuszending maar dat is inmiddels door heel veel deelnemers (vrijwillig) aan de kant geschoven :). Prima, ik doe het zelf ook maar ik heb wél altijd gezegd dat het geen verwachting mag scheppen, dat je niet mag verwachten dat je ook een doos vol terugkrijgt als je een doos vol verstuurd. Ga NIET vergelijken! …Wil ik een regel maken over de inhoud? Eigenlijk niet…geen regel als minimaal 4 en maximaal 10. Wie gaat daarnaar luisteren? Laten we eerlijk zijn, er staat ook overal dat je account openbaar moet zijn en we weten inmiddels allemaal hoe daar in werkelijkheid mee omgegaan wordt. :).

Ik wil niet belerend zijn, helemaal niet zelfs. Ik wil bereiken dat iedereen zelf kan bepalen wat voor hem/haar een swap inhoud. Daar ligt ook een deel van de charme…maar dat is mijn mening. Hoofdzaak is wel dat je eraan kunt zien dat er moeite is gedaan!

Waar ca. 1700 mensen swappen gaat natuurlijk wat mis…..daar kan ik niks aan doen, dat los ik wel op overigens, het is nou eenmaal zo. Weet dat 99,9% gewoon heel goed gaat en dat wat mis is gegaan uiteindelijk ook goed zal komen (heb al een leuk lijstje reserveswappers btw *boks* ).

Alle aan- en opmerkingen neem ik overigens wel mee. Of ik overal gehoor aan kan geven….dat zou leuk zijn maar kan natuurlijk nooit :). Elke editie schaaf ik wel wat bij om ervoor te zorgen dat er zoveel mogelijk mensen mee kunnen doen, zoveel mogelijk mensen een leuke tijd beleven, zoveel mogelijk mensen blij gemaakt kunnen worden…en zoveel mogelijk mensen met een goed gevoel terug kunnen kijken op een heel bijzonder evenement.

Dag 4 en nog lang niet alles is aangekomen, dat klopt maar dat betekent dus dat we nog veel meer leuke foto’s tegemoet kunnen zien! *grijnst* #omdenken.

Zo, dat moest me toch even van het hart :)…..ook om mensen gewoon gerust te stellen en hopelijk de positieve vibe te behouden want weet je…YOU ROCK…..BIGTIME !

X, liefs

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *