Home Instaswap Over hysterie, blije mensen, unieke stukken en jezelf zijn

Over hysterie, blije mensen, unieke stukken en jezelf zijn

Wat een zaterdag hebben we wachter de rug! Gistermorgen kondigde ik op instagramaccount aan dat wat mij betreft de swaps die al op hun bestemming waren geopend mochten worden en dat alle swaps die op verzending lagen te wachten op pad mochten! Let’s swap! Nou….dát heeft instagram geweten want de tijdlijnen ontploften werkelijk met feestelijke, lieve, zomerse, attente, hartverwarmende, verrassende swaps! Allemaal even bijzonder en allemaal even uniek! Het blijft elke keer weer zó fijn om te zien dat men best iets voor een “vreemde” over heeft. Tijd en moeite zijn geinvesteerd en wat een resultaat levert dat op! We hebben natuurlijk nog láng niet alles gezien, de aankomende week volgen er nog veel meer foto’s op instagram van swaps die aangekomen zijn dus blijf de #instaswap2014 in de gaten houden!

Van Yvette ( @iefetje) kreeg ik op verzoek bovenstaande quote opgestuurd(bron: Mollie makes),  ik wil hem hier delen omdat het zo waar is. Aan alle swaps is aandacht besteed en ze zijn állemaal te gek! De een is wat creatiever dan de ander so what?!?!?! De intentie is overal van ganser harte goed en dát telt!
Ik begrijp de onzekerheid hier en daar, niks menselijks is ons vreemd maar luister naar mij (ik ben de enige die hier kan schrijven dus HA, this is the message of the day) you’re you, that’s just right! Jij deed mee, en je deed het fantastisch! Blijf bij jezelf, alleen dan kan zoiets als deze Instaswap een succes zijn, en…..mag ik dat zelf even zeggen…dat IS het! O joy!

Swap on!!

Liefs,
Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *