Home Instaswap Opstarten!

Opstarten!

Eens even kijken of de blogposten hun weg naar jullie nog kunnen vinden :). Het is alweer een tijdje gelezen dat jullie met z’n allen hier kwamen lezen wat er toch allemaal op stapel staat. Inmiddels zitten we nog maar een aantal dagen voor de opening van de inschrijving voor de Instaswap 2016 Falledition!

We hebben inmiddels een eigen IG account, @instaswapfoundation even volgen en je mist niks! De nieuwsbrief staat klaar om verzonden te worden, in het Nederlands én in het Engels 🙂 (hallo, hello) en de eerste goodiesponsors en adverteerders hebben zich gemeld! We zijn natuurlijk weer met iedereen erg content maar vooral de adverteerders zijn extra belangrijk. De opbrengsten uit advertenties gaan namelijk naar Project S, ons goede doel van dit jaar. Geen klein doel dus adverteerders, je kans om je goede daad voor dit jaar te doen én natuurlijk flink wat aandacht van ons te krijgen!

De eerste goodiesponsors staan al op de website en ik zal de eerste drie hieronder laten zien. We zijn nog even in overleg of de lijst met goodiesponsors weer oneindig lang gaan laten worden of dat daar misschien een maximum ingesteld zal worden. Daarover dus later meer! Voor nu is alles en iedereen  (ook goodies voor de kids van de kidsswap) nog gewoon van harte welkom :).

instaswap goodies

Op die lijst staan o.a. al:

  • 2 sets van 4 kleurrijke kaarten van Colorful Cards @purpleandcoral
  • een handgeborduurde tas met een afbeelding naar keuze door @_hemelsblauw_
  • 1 set Doily raamstickers en 1 set mini muurstickers door @studiohaikje

De rest volgt zoals altijd in gedeeltes :).

Een andere belangrijke opmerking, eerder was het een vraag maar omdat ik het al zó vaak heb gevraagd (en het niet geholpen heeft 😛 ) merk ik het nu gewoon op:

Je kunt alleen meedoen met een OPENBAAR account. Het is wat het is en bij ons is dat een voorwaarde! Natuurlijk zijn er handigerds die een tweede swapaccount aanmaken met wat foto’s maar dat moeten dan wél foto’s zijn waar je swapmaatje wat mee kan! Geen productfoto’s of sfeerbeelden ter inspiratie maar ‘echte’ foto’s van je huis, tuin, hobby, leven, etc.etc.

Ook eigenaren van webshops, jullie mogen natuurlijk meedoen maar jullie accounts staan vaak vol met alleen maar productfoto’s. Wees creatief als je mee wilt doen, zorg dat je jezelf ook een beetje laat zien.

We melden het nu omdat we natuurlijk bij inschrijving niet elk account kunnen gaan controleren maar weet dat ALS we melding krijgen van een gesloten account we je één keer tippen om je account openbaar te maken en als je daar geen gehoor aan wilt geven ga je van de lijst! Dat klinkt heel streng maar dat is de enige manier om het voor iedereen leuk te houden en dát is waar wij voor staan. Iedereen moet mee kunnen doen en het leuk kunnen hebben en daar horen openbare accounts bij! (en de eerste die me dit jaar vraagt waar ik me mee bemoei krijgt niet eens een antwoord maar weet dat het account per omgaande verwijdert zal worden 😀 . Echt het overkwam met de laatste keer  🙂 ). Dus dat! Het kan maar (nog een keer) gezegd zijn, dat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan! (verder ben ik best heel aardig 😉 ).

Voor een eerste blog best een duidelijke maar dat hoort er weer even bij! Jullie weten wie het zegt en wat ik ermee bedoel.

Klaar voor de falledition? Nog 5 dagen!

Instaswap-vinger-50pixels

Liefs,
Lynda

PS: wil je adverteren dan mail je naar chantal@instaswap.nl en wil je goodiesponsor worden dan mail je naar sandra@instaswap.nl .Voor alle overige vragen en/of opmerkingen mag je het contactformulier hier op de website gebruiken!

 

 

2 thoughts on “Opstarten!

  1. Pingback: 15 september – over goodiesponsors en informatievoorziening > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *