Home Instaswap Op de valreep, nog even dit!

Op de valreep, nog even dit!

Voor iedereen die de laatste puntjes op de i aan het zetten is en op zoek is naar een leuke briefpapiertje om een persoonlijke boodschap aan zijn/haar swap toe te voegen. ‘T Meisje van Papier (Michelle) heeft briefpapier ontworpen dat je bij haar kunt aanvragen. Ze stuurt het je als PDF en je hoeft het dus maar uit te printen. Je kunt haar vinden op Instagram @tmeisjevanpapier

meisjevanpapier

Michelle gaat ook één van jullie weer voorzien van leuke spulletjes voor een volgende swap. Als je nu je voorraad flink hebt moeten aanspreken is een nieuwe aanvulling natuurlijk meer dan welkom! Een envelop vol leuks om jouw swaps extra tof te maken met o.a. sluitstickers & zakjes komt na loting naar je toe….als we jouw naam trokken ;). Maar, zover is het nog lang niet! Eerst moeten we al dat leuks maandag maar eens gaan versturen! Daarna wordt het wachten geblazen en zoals elke keer vraag ik je vriendelijk:

  • mail me niet op dinsdag of woensdag al als je nog niks hebt ontvangen ;). We weten inmiddels wel dat niet iedereen ook op tijd verstuurt (vraag ’t me niet, ik weet niet waarom). Daarnaast zijn ook PostNL, TNT, DHL etc. tussenpersoon en daar heeft niemand invloed op. Vandaar de tip altijd met een trackingcode te versturen, ook als het een brievenbuszending betreft. We gaan pas mailen in de week van 14 mei. Als je dán nog niks hebt ontvangen mag je me mailen, ik ga dan contact opnemen met de afzender om te kijken wat er speelt.
  • deel je swap zodra je ‘m hebt ontvangen! Zo weet de afzender dat het goed is aangekomen, dat is ook altijd weer spannend, en kunnen wij allemaal meegenieten van al die leuke pakketjes!
  • *politiepetop* een dankjewel is het minste wat je kunt doen. Het kán gebeuren dat het niet helemaal jouw smaak is, of dat je ietwat andere verwachtingen had. We gaan er altijd vanuit dat de afzender er met zorg en aandacht aan gewerkt heeft. Of het nou gemaakt of gekocht is, iemand is er mee bezig geweest en had het beste met je voor.
  • *petweeraf* #sharesomekindness. Mocht er iets gebeuren dat je niet lekker zit, mail me! Spui dat niet meteen met een teleurgestelde bui op je account. Dat mág natuurlijk wel, hee…het is jóuw account ;), maar het wordt er niet beter van. Mensen haken graag in op negatieve dingen en voor je het weet groeit iets kleins uit tot iets enorms….wat helemaal niet nodig is. Laat me weten wat ik voor je kan doen, ik doe oprecht mijn best om met iedereen open te communiceren en recht te zetten wat niet lekker ging.
  • Heb plezier! Heb geen hele hoge verwachtingen, sta open voor alles wat komt. Het gebaar, de tijd en moeite…..daar begon het ooit allemaal om.

Iedereen alles ingepakt? Adres erop en bij de deur zetten zodat je het niet kunt vergeten maandag!

Liefs

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

 

 

 

 

 

One thought on “Op de valreep, nog even dit!

  1. Pingback: Cadeautjes! > Instaswap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *