Home Instaswap Ondertussen….

Ondertussen….

…bij jullie aan tafel……

Pictures194

wordt er als een malle gewerkt aan de meest leuke swaps! You freak me out! 😛 . Ik snap die dame wel, volgens mij die van die veren muurhanger, die zichzelf hardop de vraag stelt of ze het wel weg zal geven! 🙂 . Ik geloof niet dat ik jullie nog hoef te verwijzen naar het instaswap inspiratiebord op Pinterest hè? 😉

Hieronder het werk van Pien(links) en Foss (rechts), die zijn ook al zo superleuk bezig. Ook zij zijn volgens mij niet meer op zoek naar inspiratie? Voor hen die dat wel nog zijn, we hebben ook een kidsswap inspiratiebord op Pinterest. Daar wordt nog steeds druk “geprikt” , misschien heb je er wat aan.

Pictures195

 

Volgens mij *fluistertoon*……zijn alle accounts nu openbaar…..ik krijg in elk geval al een paar dagen geen mailtjes meer *sssst*. Hoe we dat probleem de volgende keer gaan tackelen is me nog niet helemaal duidelijk maar dat het DUIDELIJKER moet….of anders is een feit. OF mag ik de volgende keer iedereen verzoeken de voorwaarden goed te lezen alvorens in te schrijven. Dit klinkt misschien kattig en zo bedoel ik het absoluut niet maar het is zo sneu voor de mensen die tegen een privé account aankijken en eigelijk dus geen inspiratie kunnen opdoen. Kan me best voorstellen dat je motivatie dan een beetje inzakt. Power to you hoor!

Dan verheugt het me enórm om te kunnen zeggen dat alle armbandjes verkocht zijn! Er liggen er nog een paar te wachten op verzending maar echt álles is op! Whoopwhoop….ca. 230 armbandjes zijn er verkocht voor het goede doel! Als je daar de inkomsten uit de advertenties bij optelt komen we op een heul tof bedrag…..een bedrag dat ik later met jullie zal delen, als alle betalingen binnen zijn. Iedereen die een (of meerdere) armbandje bestelde, bedankt! Ik weet zeker dat ik ook namens de Stichting Earlybirds spreek als ik zeg dat het allemaal ontzettend tof is gegaan! Het wordt lastig dit de volgende editie te overtreffen 😉 *uitdaging* .

Dan nog even dit! Verzenddatum is 1 mei, dat is de vrijdag in de meivakantie. Ben je dan op vakantie dan mag je het natuurlijk ook eerder verzenden hoor. Zullen we zeggen dat als je je swap eerder krijgt je wacht met openmaken tot 1 mei dan? En uhm…1 mei, da’s over twee weken! *pompompom* (zei zij …die toch al twee dingen heeft liggen…de chocola die ze kocht en een armbandje van de stapel….hoe knap 😉 )

Oké, nog spullen nodig? Check dan nog even de adverteerderslijst, zitten ook een paar toffe kortingscode’s bij! Ook zijn er wat sponsors die leuke swappakketjes hebben samengesteld, uit m’n hoofd zijn dat bijvoorbeeld Twenty Somethin’ en van Mariel. Ben ik er een vergeten hoor ik dat natuurlijk graag, ik krijg ook niet álles mee op instagram 😉 .

 

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *