Home Instaswap Ondertussen…. (achter de schermen)

Ondertussen…. (achter de schermen)

Zo dan! Zo langzaamaan daalt het stof neer ;)…..wat is dat toch altijd een hectische periode als de adressen de deur uit (moeten) gaan! Er ging wat mis met de ‘buitenlandse’ koppelingen maar dat hebben we heel snel kunnen herstellen. Niks aan het handje! Waar we, zoals bijna te doen gebruikelijk, wel weer veel tijd aan hebben moeten besteden zijn de gesloten accounts. Ik kan meestal wel een slag in de ruimte kletsen maar ik weet hier echt niets meer over te vertellen, wat kan ik toevoegen om het voor eens en voor altijd duidelijk te maken? Met een gesloten account kún je gewoon niet meedoen en wil je dat niet snappen of wil je je account niet openbaar maken? Prima, even goede vrienden maar schrijf je dan niet in. Zoals eerder gezegd, we zijn daar veel strenger in geworden, ik blijf niet over en weer mailen of eindeloos taggen en afwachten. Na één tag en één mail geen reactie? Dan schrijven we je uit. Op deze website staat álles over de Instaswap dus je had het kunnen weten zeg ik dan maar ;). Anyway….genoeg over dat (again)…iets positiefs! Ik wil deze week beginnen met het voorstellen van de goodiesponsors! Da’s toch altijd zo leuk!

milly fly

Goodiesponsors, adverteerders en ons goede doel!

Lees je nu voor het eerst mee? Hier staan ze allemaal én kun je nalezen wat het precies inhoudt om bij ons goodiesponsor te zijn! Wil je dat ook? Dat kan nog (net)! Mail dan naar sandra@instaswap.nl en meld je aan, we kunnen je dan meteen meenemen in de blogs van de aankomende tijd! Goodiesponsors, we zijn er altijd weer blij mee!

Waar we natuurlijk ook héél erg blij mee zijn…en waar we niet zonder kunnen zijn adverteerders! Milly Pie is voor de twee edities onze hoofdadverteerder, ze waren er in de lente ook al bij dus! Superfijn want niet alleen hebben we als stichting met website vaste kosten als het gaat om bv webhosting, we willen natuurlijk ook welke keer een goed doel steunen en iets bijzonders doen. Al die voornemens zijn tof….maar onuitvoerbaar zonder geld. Het goede doel voor deze editie is Lopen voor Lyme. Wij willen samen met jullie gaan lopen in het voorjaar, lopen…rennen hoeft niet ;). We gaan binnenkort in elk geval het bestuur al inschrijven voor dat event en willen graag in het voorjaar gaan deelnemen aan deze ‘loop’ om geld in te zamelen als team voor iemand met Chronische Lyme. We hopen natuurlijk dat jullie massaal zullen meelopen, doe iets actiefs voor een ander en heb een gezellige middag met collega-swappers IRL! Hoe e.e.a. in praktijk zal gaan zullen we later nog in detail aan jullie uitleggen, voor nu hoef je er alleen maar even over na te denken. Waarover? Heb je er zin in? Kun je een aantal kilometers uit de voeten? ( we mogen zelf bepalen hoeveel km we willen gaan lopen dus dat hebben we zelf in de hand 😉 ) De inschrijfkosten a 15 euro betaal je zelf (dat geld gaat naar de organisatie van het event) en daarnaast is het de bedoeling dat we geld in gaan zamelen bij sponsoren. Je kunt je dus bijvoorbeeld voor elke kilometer laten sponsoren. Dát geld gaat in z’n geheel naar de Lymepatient waar ons team voor loopt! Zij/hij kan daarmee de broodnodige aanpassingen betalen, kosten van behandelingen die niet door de verzekering vergoedt worden dekken (en geloof me, dat loopt écht in de papieren…en we hebben het dan echt over een ton inmiddels)…eigenlijk alles betalen wat nodig is om de ziekte zo goed mogelijk te behandelen en het dagelijks leven zo draaglijk mogelijk te maken.
lvl

Dus, als je nú al zeker weet dat je daar een steentje aan bij wilt dragen mag je al mailen naar info@instaswap.nl met als Titel : ‘ik loop mee’. Zo kunnen we al een beetje inventariseren op hoeveel mensen we mogen rekenen en daarmee rekening houden met onze verdere voorbereidingen (je snapt dat we voor elk teamlid wat leuks willen regelen om de middag zo bijzonder mogelijk te maken).

#instaswap2017falledition/#kidsswap2017falledition

Net zoals elke editie vinden we het ook leuk om tussendoor een blik bij jullie op tafel te werpen! Tag je foto’s van de voortgang van je creatieve uitspattingen 😉 zodat we ze allemaal kunnen zien én wij ze eventueel op ons account kunnen delen! Zó gezellig!

Je bent weer bij? Mocht er iets niet duidelijk zijn of mocht je nog wat willen weten over het goede doel, de secret swap, het adverteren etc., mail dan gerust naar info@instaswap.nl! Alle mailers krijgen binnen een dag antwoord!

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

bron foto in header: www.estefimachado.com.br

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *