Home Instaswap Noviteit voor iedereen – Bengees

Noviteit voor iedereen – Bengees

We hebben wat leuks, voor iedereen eigenlijk. We mogen alle sponsoren kennis laten maken met een nieuwe APP, Bengees. Een gratis verkoopkanaal via je telefoon. Maar als ik dan toch aan het uitleggen ben naar de sponsors wie en wat Bengees is/zijn/doet gooi ik het gewoon in de groep want ik denk dat iedereen hier er wel zijn voordeel mee kan doen!

bengees

Verkopen en kopen aan mensen die je leuk vindt

De app is voor mij geheel nieuw, dat is op zich niet zo vreemd want Bengees is pas een paar weken beschikbaar in de app store. Het komt erop neer dat je met de Bengees app kunt verkopen en kopen via je telefoon. Zowel nieuwe als gebruikte spullen kun je aan de (betrouwbare) man brengen als je de Bengees app download. De ervaringen met kopen en verkopen via al bestaande verkoopsite’s zoals bijvoorbeeld Marktplaats worden steeds negatiever, de keren dat iemand teleurgesteld wordt nemen de overhand en zo wordt men dus eigenlijk ontmoedigd om hun spullen online te verkopen. Hoeft niet meer zo te zijn! Wie vertrouw je? De mensen die je aan je contactenlijst hebt toegevoegd waarschijnlijk….en de mensen die dan weer in de contacten van jouw contacten staan….toch?  Zo kun je kopen en verkopen in eigen kring! (weliswaar een kring die steeds groter wordt).

Hoe werkt het?

Stel jij en ik hebben de Bengees app. Jij zet iets op Bengees wat je wilt verkopen en ik zie deze advertentie direct op mijn timeline. Ik kan erover met je chatten, een bod plaatsen en ik kan jouw advertentie ‘boosten’ (=liken), dan krijgen al mijn contacten met de Bengees-app daar bericht van en kunnen zij ook jouw aanbod zien. En zo wordt je potentiële klantenkring dus steeds groter.

Jouw advertenties worden dus gedeeld door je vrienden met hun vrienden en die weer met hún vrienden etc. Zowel voor koper als verkoper is Bengees een leuke, makkelijke en sociale verkoopapp die het mogelijk maakt om bijvoorbeeld je startende webshop eens leuk in de markt te zetten, je tweedehands spulletjes aan te bieden voor een tweede ronde én om de leukste koopjes tegen te komen.

Te leuk toch?

Alle sponsoren krijgen de kans om Bengees als eerste te proberen….en daarom vond ik dat alle potentiële kopers er ook maar meteen van moesten horen…toch? 😉 Alle sponsoren krijgen automatisch van ons een mailtje met alle gegevens in hun mailbox (eenmalig!). Mocht je geen interesse hebben, even goede vrienden, gooi het mailtje gerust weg.

Mocht je als potentiële koper of particuliere verkoper interesse hebben dan kun je Bengees nu downloaden in je APPSTORE*. Kijk anders ook even op de website, dan lees je er meer over.

 

*voor android vanaf begin november beschikbaar

 

En nu rap door met alle mailtjes die ik kreeg naar aanleiding van het verzenden van alle adressen! Zoals gezegd, ik zie alles maar krijg waarschijnlijk niet alles vandaag geregeld! Als je me mailt wil je dan zo compleet mogelijk zijn met je informatievoorziening ;), dat scheelt mij een hoop zoekwerk. Ik hoop dus vandaag en anders maandag in de loop van de dag krijg je antwoord, ik vraag dus nog éven je om je geduld en begrip :D.

 

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *