Home Instaswap Nooit vergeten..

Nooit vergeten..

Als je alle berichten leest waarin het gaat over Instaswap in de Media zul je steeds mijn gezicht zien, of mijn stem horen. Ik vond het toepasselijk onderstaand stukje nog even uit het archief te halen.

“HAPPY!

Vandaag heb ik op mijn privéblog een stukje van mezelf laten zien.

Daar leg ik uit, naar aanleiding van het interview met Pharrel Williams gisteren bij RTL Late Night, waarom ik het niet nodig vind dat jullie mij steeds weer zo lief bedanken. Ik ben ervan overtuigd dat dat van harte is, en gemeend. Vorige keer hebben jullie misschien wel al gemerkt dat ik daar geen status aan vasthang. Ja ik heb het bedacht, ik stuur veel mailtjes en probeer alles te centraliseren maar…zonder JULLIE….zat ik voor de zoveelste keer de kleur van m’n nagellak te verwisselen. SAMEN maken we hier een succes van, echt waar. Paar voorbeeldjes: twee dames maakten extra geld over voor de benodigde extra postzegels (lees hoe dom ik was een paar updates terug) en één dame stuurde gewoon een envelop met 50! postzegels!!!!!!!! (dames die dat geld overmaakten, ik wil het graag naar jullie terugstorten omdat ik anders onrechtmatig geld in kas heb, mailen jullie mij even?) . Er zijn 4 dames die ik zojuist nog even gepolst heb of hun hulpaanbod nog staat, want ik moet nu echt toegeven dat ik dat niet in m’n eentje gefikst krijg binnen de gestelde termijn. See? Ik klets hier de website vol maar zonder eenieder van jullie zou ik het luchtledige zitten kletsen(again;P). Dus…..I am HAPPY! En dát probeer ik een beetje over te dragen aan jullie :D…..de mailtjes lezende lukt dat aardig (juffertjes ongeduld zijn jullie…ohooooo)”

 

Als er een aanvraag komt voor/van welke media dan ook, weet dat we niet met z’n allen kunnen gaan maar dat ik dit namens jullie allemaal waarneem.

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *