Home Instaswap Nog een week en nog meer goodiesponsors!

Nog een week en nog meer goodiesponsors!

Met nog een week voor de boeg lopen de inschrijvingen als een trein! Op Instagram hebben we al laten weten dat de 1000 ruimschoots gepasseerd zijn én dat we maximaal 2000 mensen kunnen toelaten. :)

Ik herhaal nog even de mededeling dat als je een bevestiging op je scherm hebt gezien maar geen bevestigingsmail hebt ontvangen (veel gmail/hotmail/live accounts hebben daar last van) je evengoed ingeschreven bent :) .

We hebben nog steeds plaats voor adverteerders en sponsors dus ook nog voor swappers! Vergeet niet dat je alleen mee kunt doen als swapper met een OPENBAAR account en dat je het adres van je swapmaatje krijgt in de week NA sluiting van de inschrijving. Alle informatie staat overigens ook bij de uitleg van de swap zodat je het allemaal na kunt lezen 😉 .

Een vijftal nieuwe goodiesponsors zijn er in elk geval bij!

 

goodiesponsers instaswap

Zoals jullie weten worden alle goodies na afloop van de Instaswap verloot onder álle deelnemers! Het zou dus zomaar kunnen zijn dat je niet alleen een swap mag ontvangen maar ook nog eens een leuke goodie wint. Wij zullen de lijst met winnaars t.z.t. online zetten en alle sponsors de adressen van de winnaars doen toekomen, komt goed dus! :)

Te winnen:

  • namens @sprankelontwerp : 2x A3 vel DIY feesttafel decoraties, 1x limited edition A4 poster ‘Prinses’, 1x limited edition A4 poster ‘Smile’, 3x set van 4 leuke ansichtkaarten
  • namens@ilsedebruin (happyjune) :  2x een katoenen tas met opdruk ‘Throw kindness around like confetti’ met daarin nog 3 kaartjes, 1 poster en een leuke kaartenhouder
  • namens @mary_blijsieraden: 2x een zilverkleurige ketting met daaraan een bedel ‘LOVE’ of ‘HAPPY’ én nog 2 x een armband met opdruk ‘Vier het leven en de liefde’ met een bedel naar keuze (aluminium, koper of messing)
  • namens @twentyseven_madebypientje :  een toffe opbergzak gemaakt van een gebruikte leger plunjezak
  • namens @elkedagelbrich: 3x een katoenen tas met leuke opdruk

Wil je al deze (en voorgaande) gulle gevers bezoeken dan vind je hun shopadressen (online) hier!

Op naar de laatste week voor wat betreft de mogelijkheid om je in te schrijven! Wil je adverteren of sponsoren zie dan het kopje ‘Adverteerders/sponsors’ elders op deze website! :)

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *