Home Instaswap Nieuw najaar….nieuwe Instaswap!

Nieuw najaar….nieuwe Instaswap!

I know, het is nog niet helemaal echt herfst maar tegen de tijd dat we allemaal ingeschreven zijn is het dat wel en dus…..tijd voor een nieuwe Instaswap 2015 FALLedition! *dansjedoet*

Ik had het gisteren (donderdag 10.9) al een beetje verklapt op mijn instagramaccount maar ik heb besloten het in een blogje te proppen. Er zijn wat mensen die de juiste informatie niet vinden en om misschien ook andere mensen op weg te helpen een korten FAQ:

  • wanneer beginnen we? Dat kun je hier lezen. Nou zullen er mensen zijn die zeggen mens…zeg het gewoon even….:)…maar op deze manier krijg je meteen een tour over de website en weet je voor de volgend keer waar je alles kunt nalezen. Kwestie van wat rondklikken dus klik gezellig met me mee!
  • Mogen er ook schoolklassen meedoen? Jazeker, kijk maar hier. Ik heb daar ook helemaal uitgelegd hoe het eruit zou kunnen zien en wat de bedoeling is.
  • Is er weer een Kidsswap? Mais oui! Deze kant op! De kidsswap werkt hetzelfde als de Instaswap alleen hebben we dit jaar wél een leeftijdsgrens en verzoek ik dringend docht vriendelijk dat er steeds een ouder als contactpersoon beschikbaar is! Ook de accounts van de kids moeten dus openbaar zijn.
  • Wat is het goede doel dit keer? Dat is er niet één…..dat wordt iets geweldigs….als het loopt zoals ik het voor ogen heb :D…maar alles daarover  hier!
  • Of ik weer op zoek ben naar sponsoren en hoe dat allemaal in zijn werk gaat heb ik hier beschreven.
  • Onze hoofdsponsor van de komende twee edities ontmoet je hier.
  • De foutmelding die je steeds krijgt is héél irritant maar daar wordt hard aan gewerkt. Je kunt gewoon (steeds…) op OK klikken, er zal niks met je computer gebeuren. Erewoord.
  • Wil je de nieuwsbrief, die er een van de aankomende dagen uit zal gaan, niet missen dan schrijf je je nog snel in…en wel hier. (mensen die dat de vorige keer al deden hoeven dat niet meer te doen natuurlijk)
  • nog vragen? Die mag je altijd stellen via het contactformulier….hier 😀
  • kan je al een wensketting bestellen? Nee, nóg niet…bijna 🙂

Het is een kwestie van even alle uitrolschermpjes bovenin de balk aanklikken en je komt bij alle informatie die op dit moment voorhanden is terecht. 🙂

Zoals gezegd, de aankomende dagen zal de website aangevuld worden met de ontbrekende items en links zodat we vanaf maandag volle kracht vooruit kunnen. Zin in! Jullie?

 

 

 

 

bron foto: danasklove.com

4 thoughts on “Nieuw najaar….nieuwe Instaswap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *