Home Instaswap Newsflash!

Newsflash!

O man, ik heb goed nieuws voor jullie! De lijsten met alle adressen zijn zo goed als klaar en het zal als volgt gaan:

*kidsswap – vanaf morgen(avond) gaan we beginnen met het versturen van de ( meer dan 100) adressen. Wil je svp alleen terugmailen als er iets echt niet duidelijk is? Ik weet dat je alleen vriendelijk wilt zijn door een “dankjewel”  te sturen maar dan lopen de mailboxen over en raken de mailende dames oververhit  😉 .

*klassenswap – we hebben 9 klassen om met elkaar te koppelen en ik moet even kijken of dat qua leeftijden een beetje matcht maar ook die adressen wil ik morgen (ergens) versturen. 

* instaswap – dát is even andere koek 🙂 maar donderdag (kan geen precies moment aangeven) zullen de meer dan 1500 adressen verstuurd gaan worden. Kijk ook vooral je spambox na als je niks in je mailbox aantreft. Zit ‘ie daar niet dan hoor ik dat natuurlijk graag want dan zou het zomaar kunnen zijn dat er een fout is geslopen in je emailadres. En ook aan jullie wil ik vragen me alleen te mailen als er echt wat scheef gaat. 😀 Als alle adressen eenmaal verzonden zijn en het weekend daar eens overheen is gegaan mag je me weer vrij mailen (vragen staat natuurlijk altijd vrij, laat dat duidelijk zijn).

 

hello_work

Goed, nog héél even geduld hebben dus maar…..zoals al eerder aangekondigd kun je je al storten op het downloaden en printen van de Free Printables die speciáál voor ons gemaakt zijn door Teken-ing. Kan ik daar nog wat over zeggen? Jazeker! Dat ik er in elk geval heel blij mee ben en het setje al lang en breed geprint heb liggen :P. O en ook…..dat Ingrid de headers voor de Springedition 2016 zal gaan verzorgen! *whoop*

Genoeg geklets, klikken en printen maar!

Klik hier om de Instaswap Printable te downloaden

 

Liefs,

Lynda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *