Home Instaswap Morgen is het maandag!

Morgen is het maandag!

Hoe bijzonder, ca.1700 mensen blij dat het morgen maandag is want morgen gaan de zendingen de deur uit! Natuurlijk is het prima als je het gisteren al deed of dinsdag gaat doen (wordt het veel later laat me dat dan even weten zodat ik de ontvanger kan informeren). Kids, klassen en heel veel volwassenen die vanaf morgen (geef maar toe) niet bij hun brievenbus uit de buurt gaan, die de postbode bijna de straat IN kijken en nog voordat hij de deurbel of klep van de brievenbus raakt de deur joelend openzwaaien!  :mrgreen:

Nog even een paar tips voor wie nog moet verzenden:

  • Pak het GOED in. De ervaring leert dat er bij de distributiecentra géén fluwelen handschoenen gedragen worden  😉
  • Zet de afzender erin, alleen zo weet de ontvanger wie te bedanken.
  • Plaats een foto als je het ontvangen hebt! Dat is niet meer dat netjes naar de afzender toe en wij vinden het allemaal leuk om te zien (part of the deal)
  • Ook brievenbuszendingen kunnen met een track & trace code verzonden worden. Dit is geen garantie dat het ook aan zal komen maar het is daardoor sneller te traceren.
  • Als je kiest voor pakketpost, gooi dan die paar extra duppies uit en verstuur het aangetekend. Zo ben je bijna zeker dat het ook aankomt. De ontvanger moet er namelijk voor tekenen.

happypost

Voor wie al een pakketje/zending ontvangen heeft, je mag het morgen openen hoor (ook de surpriseswaps die blijkbaar rondwaren in swapland 😆  ). Blijf de #’s gebruiken zodat we het allemaal terug kunnen zien! Ik verwacht heul veul happy posts de komende weken hoor!

Over weken gesproken….als je ergens de aankomende week je swap nou nog niet mag ontvangen,…….wil je het nog even tot na het weekend afwachten voordat je me gaat mailen? J Ten overvloede, je mag me altijd mailen maar de post is een bijzonder fenomeen en het kan soms wat langer duren dan we verwachten. Mocht het té lang gaan duren gaan we natuurlijk op zoek naar de afzender om te vragen of e.e.a. al is verstuurd. Het komt uiteindelijk altijd GOED! Ik vraag alleen een béétje geduld én mercy voor mezelf  😳  :mrgreen:

Geniet van je vrije zondag en dan op naar een hele bijzondere periode! (grappige foto’s van verbaasde postbodes etc. zijn natuurlijk altijd welkom!

Liefs,

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

bron: header-> @hannievanbreda, pakjes -> @happypapernl

 

 

2 thoughts on “Morgen is het maandag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *