Home Instaswap Moodboard Madness en meer huishoudelijke mededelingen!

Moodboard Madness en meer huishoudelijke mededelingen!

 

I’m back! Niet dat dat feit op zich zo bijzonder en het vermelden waard is maar dan weet je dat ik er even niet was en de mailtjes dus met vertraging beantwoord zijn :).

*de verkeerde koppelingen van vorige week ga ik vanavond opnieuw indelen. Was jij er daar dus één van dan hoor je zsm van me!
*Heb je nog geen mailtje met adres van een swapmaatje ontvangen wil je dan eerst in je spambox kijken voordat je me mailt? 🙂
*Heb je iemand met een gesloten account dan laat me dat weten, aan het einde van elke dag krijgen alle meldingen een mailtje van me!
*Heb je een gesloten account MAAK HET OPENBAAR!  :mrgreen:
*Ik krijg veel verzoeken om moodboards te laten plaatsen. Dat is op zich wel een optie maar de ervaringen van de vorige keren gebieden me wel nog even aan te geven dat een moodboard een sfeer weergeeft, inzicht geeft in wie je bent en GEEN wensenlijst mag zijn :).

Pictures254

Zo kan een moodboard er dus uitzien maar ook met een steekwoordencollage kun je prima je smaak etc. aangeven.

* Voor alle goodiesponsors: ik ben nog niet klaar met de blogposten over jullie hoor! Ik ga ook daar vanaf vandaag mee verder dus je ziet jezelf ASAP verschijnen als je er nog niet genoemd bent!

Liefs,

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *