Home jij koopt en wij doneren = samen helpen!

jij koopt en wij doneren = samen helpen!

Falledition 2018

 

 

 

*************************************************************************************************************************************

Springedition 2017

Inmiddels een vertrouwd en zéér gewaardeerd onderdeel van elke editie is ons ‘winkeltje’. Ik heb ooit geroepen dat elk zichzelf respecterend event eigen merchandise heeft om daarmee het bedrag dat we aan het goede doel kunnen besteden groter kan worden. Instaswap is natuurlijk een sociaal en gezellig event en vooral dat sociale willen we steeds breder trekken. We steunen elke keer een groep mensen in onze maatschappij die die steun en/of aandacht goed kunnen gebruiken. Het goede doel hebben we nog niet bekend gemaakt dit keer, dat zal op 25&26 maart gebeuren tijdens het Feel Good & Shop event in Veghel. Ergens op social media heb ik me al versproken en ben je dus te weten gekomen dat het Project W zal gaan heten. Details volgen dus later maar we willen wel nú al beginnen met het inzamelen van geld. Aan de ene kant dragen de adverteerders daaraan bij en aan de andere kant kun jij ook een steentje bijdragen door een van de aangeboden goodies te kopen.

‘Vroeger’….deden we dat allemaal zelf. Nu hebben we daar (gelukkig) hulp bij gekregen. Er zijn shops die speciaal voor onze Instaswap iets hebben ontworpen en gemaakt. Een deel van de opbrengst komt terug naar onze stichting en dus ten goede aan het gekozen Project.

Deze editie steunen de volgende shops ons:

Bejoyce

Joyce maakte al een prachtig sieraad voor onze Secret Swap en ook voor ons ‘shopje’ heeft ze wat liefs bedacht! Een speldje, een broche in de vorm van een hartje. Het is een dik,  zilveren, net niet perfect hartje. Zowel in zilver als gezwart/antraciet zilver. Voor elke pin die verkocht wordt zal Joyce 5 euro doneren aan onze stichting!

hartjes pin

 

Wij van Wiis 

Twee hele leuke én toepasselijke kaartjes die je kunt kopen om bij je ‘swap’ te doen voor je swapmaatje. (of om te versturen zodra je naam en adres hebt ontvangen om alvast de groeten te doen….anoniem natuurlijk 😉 ) Daarvoor hoef je nog geen naam te hebben, die kun je nu al kopen. Voor élk verkocht kaartje doneren zij 1 euro aan onze stichting.

wij van wiis

wij van wiis

 

Just to Say

De banners van deze editie zijn ontworpen door Jolanda van Just to Say, je hebt ze beslist al gezien. Jolanda deed echter meer voor ons! Ze ontwierp ook weer speciaal voor de Springedition een setje kleurige kaartjes met vrolijke prints en mooie woorden. Van elk verkocht setje kaarten doneert Jolanda 3 euro aan onze stichting. Er zit één kaartje in deze set van 5 die we eigenlijk aan iedereen zouden willen sturen die elke keer weer met ons meedoet, aan de Instaswap, als adverteerder of sponsor. Samen kunnen we écht de wereld van mensen (voor even) veranderen.

“the ones who are
crazy enough to think
they can change te world

are the ones
that do”justtosay

Marbles by MG

De Freedom bracelet van Marbles by MG is er ook deze keer weer bij! Geloof het of niet maar deze armband past zó goed bij ons nieuwe project!freedombracelet“De zwaluw staat voor vrijheid.
Vrij om te zijn wie je bent.
Vrij om te gaan en staan waar je wilt.
Vrij om een vrij leven te leiden.
Vrij om plezier te maken”

Wanneer jij deze armband koopt doneert Marit de helft van de opbrengst aan onze stichting en daarmee aan ons nieuwe project!

kindnesskaart

Wij gebruiken zelf voor veel correspondentie deze kaartjes. We hebben ze ook meegnomen naar het Feel Good & Shop event in maart en er zijn er nog over. Misschien dat jullie ze leuk vinden om te versturen of ergens in een lijstje in je huis te zetten? Mocht dat zo zijn dan kun je ze per drie bestellen, dan passen ze met slechts één postzegel in een envelop.

Je ziet dat we de # er ook op hebben laten zetten, zo kunnen we met z’n alle de boodschap nóg wat meer verspreiden ;).

Per drie stuks en inclusief verzenden kosten ze 2,50 euro. De totale opbrengst gaat natuurlijk naar ons goede doel, dat lijkt me logsich. Bestellen? Mail dan naar chantal@instaswap.nl.

Wil jij ook op deze manier onze Stichting ondersteunen en met ons een leuke samenwerking aangaan? Mail dan gerust naar info@instaswap.nl (note:  om niet in elkaars vaarwater te zitten streven we naar diversiteit.)