Home Instaswap Meer goodiesponsors en aftellen

Meer goodiesponsors en aftellen

Pak ‘m beet nog een dag of 4 voordat de inschrijving voor deze editie gaat sluiten! Mis ‘m niet, anders wacht je weer tot het voorjaar ūüėČ .

Ik schreef het al ergens eerder, als je een bevestiging op je scherm hebt gezien na inschrijven is het gelukt! Hotmail/gmail en live accounts hebben vaak problemen met het ontvangen van onze bevestigingen maar als je de melding dus hebt gezien….geen nood…you’re in.

Om jou en mij tijd te besparen *ahum*…..als je mee wilt doen moet je bereid zijn je account openbaar te maken. Wil je dat niet, schrijf je dan maar niet in :), dan is het gewoon niet leuk voor de ander en zien we ons genoodzaakt je aanmelding te annuleren. Mensen met een webshop, denken jullie eraan ook wat privebeelden te delen en niet alleen jullie eigen koopwaar? :) Mensen met een tijdelijk ‘swapaccount’, leuk en slim maar we willen niet alleen maar inspiratiebeeld zien van wat je leuk zou vinden en wat je (interieur)stijl is. Dat komt al snel over als een verlanglijstje en daar kan je swapmaatje weinig tot niks mee. Dus dat……gewoon wat huishoudelijke mededelingen :).

Dan door met de lijst Goodiesponsors! Ondernemers die superleuke goodies beschikbaar stellen die wij na afloop van de swap willekeurig gaan verloten onder √°lle deelnemers!

goodiesponsorsfall1

Herken je ze?

we gaan verloten namens:

  • @studio_inktvis¬†8 te gekke pins!
  • @fonqnl¬†een set van een waxinelichthouder van Fest en een stoffen tas met Oh Deer en een waxinelichthouder van Fest en een stoffen tas met Hello Darkness.
  • @dreamkeydesign een DIY handlettingset met allerlei leuke dingetjes waar je creatiteit mee en op los kunt laten.
  • @athomeliving een grote voorraadpot van &Klevering #urbanjunglelove
  • @madebyjanet¬†een plantenzak met tekst en een kaarten/posterset

Waar duim jij voor? We zijn overigens niet omkoopbaar en leden van het bestuur zijn uitgesloten van deelname *ghegheghe*

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

PS:  voor wie het gemist heeft, je kunt ons mailen als je mee wilt doen aan Project P. Motiveer ook gerust de mensen om je heen om mee te doen. Vraag via info@instaswap.nl het adres van een verzamelpunt op. De mensen die dat al deden, jullie krijgen voor het weekend mail. We sparen ze een beetje op om er één bulk van te maken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *