Home Instaswap Let it go!

Let it go!

Ben je er klaar voor om je swap los te laten? Zit elke glitter daar waar ‘ie moet zitten? Plakt je maskingtape nog goed? Past het allemaal in de doos/envelop/brievenbusdoos die je bedacht had? Mail met adres gevonden? Morgen gaan alle swaps met de post mee! Een enkeling heeft het al verstuurd en dat is prima! Er zijn zelfs mazzelaars die hun swap dit weekend al mochten ontvangen die al van oor tot oor zitten te grijnzen van blijdschap en verbazing!

swappp

Zoals ik op Instagram al verschillende keren heb gezegd, jullie zijn de allerbeste swappers die een swap zich maar wensen kan! Jullie zijn zó creatief, jullie inspireren elkaar en zijn écht gedreven jullie swaps vol te stoppen met aandacht en gezelligheid! You rock! Dus dat 🙂 .

Nog even voordat we met z’n allen onder de brievenbus zitten en niks meer zien of horen:

  • heb geduld, er zullen beslist mensen zijn die dinsdag of woensdag pas versturen. Dat is ook oké. Duurt het langer dan dat dan moet je me even mailen. Dan kan dat doorgegeven worden aan je swapmaatje!
  • over smaak valt niet te twisten. We gaan er vanuit dat de afzender zijn/haar best heeft gedaan. Helaas ontvang ik nog elke editie mailtjes van teleurgestelde ontvangers omdat het net niet is wat ze verwacht hadden. We adviseren jullie altijd niet te vergelijken. Wat jij verstuurt is niet de standaard voor wat je zou kunnen ontvangen. Iedereen doet het op zijn/haar manier met de middelen die hij/zij ter beschikking heeft en ook dát is goed! Vergelijkingen en verwachtingen zorgen er bijna altijd voor mailtjes in mijn inbox. Prima hoor maar de intentie was aandacht voor elkaar. Er is iemand speciaal voor jou bezig geweest, met de beste bedoelingen. Dát telt!
  • mochten er ergens toch problemen ontstaan dan mail je ons. Ga niet op instagram een negatieve discussie voeren over wat dan ook. Hou het positief en mail ons als je er echt mee zit. Niet omdat we bang zijn voor negatieve reclame (hell no) maar omdat het zo’n smet werpt op iets wat juist positivieit moet brengen. Ook werkt het vaak beter als je even wat navraagt dan wanneer je gaat lopen gissen. Aannames en zwartgallige opmerkingen brengen je NERGENS!
  • Heb vooral plezier! Bekijk op instagram al die mooie foto’s onder de #instaswap2016falledition en natuurlijk #kidsswap2016falledition. Voel de vibe wees trots dat je er aan bijgedragen hebt! Vertaal dit eens naar de ‘straat’……..zie je jezelf op straat met een aardigheidje naar een vreemde lopen en zeggen ‘hier, da’s speciaal voor jou gemaakt….omdat het kan’? Hmmm…..ik voel een nieuw concept ontstaan :P.

Denk nou niet dat dit meteen het einde is! Eer dat alle pakketjes zijn waar ze moeten zijn…….dan zijn we nog stikbenieuwd naar wie de goodies van onze sponsors hebben gewonnen, wat de merchandise voor onze stichting heeft opgebracht én natuurlijk hoe de diverse locaties Project S gaan uitvoeren! Jullie zijn dus nog niet van ons af…….blijf gewoon lekker ‘hangen’.

Voor wie nog niet klaar is, zet ‘m op! Vanaf morgen de allerhartelijkste groeten weer aan alle postbezorgers van Nederland en alle andere landen waar een instswapje bezorgd gaat worden!

 

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *