Home Instaswap Kunnen wij helpen?

Kunnen wij helpen?

Ik durf bíjna hardop te zeggen dat zo goed als iedereen al iets heeft mogen ontvangen of dat er dan als dat níet zo is een reserveswapper voor aan de slag is. Het wordt rustiger in mijn mailbox en dus is het tijd voor “the next step”:).

Traditie is het dat op allerlei manieren mensen willen verbinden en waar mogelijk zelfs willen helpen. Voorgaande jaren hadden we altijd een Secretswap-project en ik HOOP dat we dat ook dit jaar weer zullen hebben. ALS het lukt…als…..dan zal dat in een héle andere vorm zijn dan dat we dat eerder deden. Mijn inzet is het om dit keer niet één persoon een hart onder de riem te steken maar meer dan 100 secretswaps te versturen naar hen die best mogen weten dat we aan ze denken, dat zij ook een moment van gezelligheid en aandacht verdienen. Nu moet ik zwijgen want het is nog niet zeker! Er is wel een afspraak a.s. donderdag waarbij ik mijn uiterste best zal doen hen te overtuigen van onze goede wil, voor deze keer alle vertrouwen in mezelf ;). Maar….ghegheghe….dat kan ik dan wel weer regelen….je voelt ‘m al? Dan hebben straks dus ook meer dan 100 mensen nodig die daaraan mee willen doen. Maar zoals gezegd, genoeg verklapt voor nu. Weet dat het van dezelfde strekking zal zijn als onze spontane mutsenaktie!

Die mutsen…ze komen overal vandaan! Vandaag kwam er een joekel van een pakket met maar liefst 16 sjaals, drie mutsen en een paar handschoenen! Ook de zelf gehaakte mutsen stapelen zich al behoorlijk op en inmiddels heeft zelfs de plaatselijke drogist hun kanalen ingezet om deze aktie te laten slagen! *dansjedoet* Jullie weten van die groep van ca 75 daklozen, ik vertelde er HIER al over. Voor hen zijn al die winterse warme accessoires, meer kunnen we niet doen! Uhhhhmmm……don’t say that to a Lynda…..want ik gooide toch weer een lijntje uit.  :mrgreen: Een lijntje met een contact in Haarlem, een lijntje met een verzoek tot samenwerking, een lijntje waarmee we tegelijk met die mutsen, sjaals etc. misschien óók nog kunnen zorgen voor een eenmalig kopje heerlijk warme soep! Warmte van binnen en van buiten. Ik ben in afwachting, aankomende week hoop ik jullie daar meer over te kunnen vertellen. Voor nu is het de “hats for the homeless” en dat op zich is al fantastisch natuurlijk!

d6a3c2be904820c51d8dcc5c73dea587

Aankomende week moeten jullie dus flink duimen dat alle plannen die nog lopen zullen slagen! Echt, dán hebben we met zijn allen ECHT een HUGE verschil gemaakt. Zijn we er dan? NOPE!  😛  natuurlijk niet! We hebben nog het ingezamelde geld beschikbaar he. Het geld dat voor de Goede Doelen is. Daarvoor geef ik jullie een week! Niet meer, niet minder….een week! In die week mag je via het Contactformulier mij een voorstel doen en een budget aanvragen (wat we ons daarbij voorstellen lees je allemaal onder de kop Het Goede Doel). Volgende week vrijdag (4 december) is dan de laatste dag en daarna zal ik met wat mensen samen gaan kiezen en gaan verdelen! Dus denk out of the box (net als de mutsen voor de daklozen bijvoorbeeld), probeer een groot verschil te maken op een simpele manier. We hebben natuurlijk geen kapitalen te besteden maar ik ben ervan overtuigd dat dát ook helemaal niet nodig is! Verbaas ons, kijk om je heen en vul dat contactformulier déze week in! (onnodig te zeggen dat deze kans alleen voor mensen is die hebben meegedaan aan de Instaswap hè ;)….#justsaying)

Ik daag je uit!

Liefs,

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *