Home Instaswap Ready? Set….

Ready? Set….

 

…bijna GO! 😀

Eerst lezen en dan vanaf 1 maart inschrijven! Vandaag is de allereerste nieuwsbrief van dit jaar de deur uit gegaan met daarin alle data die voor de aankomende editie van de Instaswap/ Kidsswap belangrijk zijn.

Had je je niet ingeschreven voor de nieuwsbrief?! Doen! Dan mis je in de toekomst niks meer. Voor nu dan de benodigde info op een rij:

  • Inschrijven vanaf 1 maart. Inschrijven kan tot en met 13 maart. We sluiten eerder als we de 2000 inschrijvingen zouden mogen halen. We hebben besloten een maximumaantal deelnemers in te stellen.
  • De adressen worden in de week voor Pasen naar iedereen verzonden.
  • We gaan allemaal versturen op 18 april. Dat is nog voor de meivakantie
  • ALLE DEELNEMENDE ACCOUNTS MOETEN OPENBAAR ZIJN! Excuseer mijn caps Lock misbruik maar deze mededeling is al zó vaak gedaan en toch komen er nog privéaccounts voorbij  :roll: .

kindness

Ergens de komende dagen zal er ook een Pre-instaswap give away ism Karakter Prints van start gaan waaraan alle inschrijvers kunnen meedoen. Vanaf 1 maart zal er ook weer een artikel voor het goede doel te koop zijn. Merchandise (Dutch Design door Maartje van den Noort) die je als aardigheidje voor iemand kunt kopen en waarmee je ons goede doel steunt. Welk goed doel we dit keer gekozen hebben en wat World of Wouda daarmee te maken heeft zal ik je ook ergens de aankomende week laten weten.  De headers voor zowel de Instaswap als de Kidsswap zijn dit keer gemaakt door Teken-ing maar haar zal ik later even beter aan je voorstellen.Het wordt anders wel heel veel informatie in één keer  😉

Voor nu is er maar één ding belangrijk….we.gaan.weer.beginnen!

Een huishoudelijke mededeling. Zoals je misschien weet zijn we sinds kort een stichting met een heus stichtingsbestuur. Chantal is onze penningmeester en alle potentiele adverteerders of mensen met vragen over de mogelijkheid om te adverteren op onze website mag haar mailen. Sandra is onze secretaris en alle goodiesponsors mogen haar mailen. Ik (zei de gek) ben de voorzitter en heb je vragen voor mij dan mag je mij natuurlijk mailen.

Chantal – chantal@instaswap.nl
Sandra – sandra@instaswap.nl
Lynda –  lynda@instaswap.nl

Algemene vragen – info@instaswap.nl

Je weet, ik klets dit veld scrol na scrol vol als het moet maar ik ga het doseren! De komende dagen worden alle ontbrekende pagina’s op de website een voor een uitgerold en hou ik je zoals vanouds op de hoogte, hier en/of op mijn Instagram account. Werk aan de winkel dus de komende week maar we beginnen bij het begin:

Instaswap 2016 Springedition is (bijna) aan…ben je er (weer) bij? (Kidsswap 2016 Springedition natuurlijk ook!)

instaswapmerchandise

Groet,

Instaswap-vinger-50pixels Lynda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *