Home Instaswap Instaswap van start en nóg meer goodies!

Instaswap van start en nóg meer goodies!

Binnen enkele minuten had 1/5 van alle inschrijvers zondagavond hun mailtje al geopend! Bizar, zaten jullie er bovenop? 😉 Het duurde even voordat je ‘m had, daar waren allerlei redenen voor. Één daarvan is het feit dat er veel fouten in jullie gegevens zaten (mensen die hun eigen email foutief invoerden etc.) en dat we daardoor gewoon niet echt opschoten. Maar……je hebt je mailtje, je kunt aan de slag! Instaswap is ‘aan’!

Natuurlijk volgde daarop een stortvloed van mailtjes met vragen en opmerkingen. Vragen probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden, opmerkingen neem ik mee maar zijn niet altijd uitvoerbaar. Dus dingen aan je swapmaatje vragen via mij is een NO-GO 😀 (1300+ ingeschreven swappers…je snapt wat ik bedoel? ) Extreme situaties lossen we op maar verder leggen we uitdaging terug bij jullie. Het is namelijk altijd de bedoeling geweest dat je je een beetje verdiept in elkaar….niet dat je aan de hand van een verlanglijstje/moodboard gaat werken. Lukt jullie beslist! :)

Moet ik het écht nog eens over de gesloten accounts hebben??!?!?! Dit keer zijn we daar nog wat strikter in dan bij de vorige editie. Iedereen die ik zondag of gisteren gemaild heb of getagd heb op Instagram met het verzoek hun account openbaar te maken heeft daar tot vanavond de tijd voor. Staat het account morgen nog op slot….gaan ze van de lijst en krijgen de swapmaatjes een nieuwe naam van ons! (dat geldt dus voor alle accounts waarvan het gemeld is). Verder kunnen we natuurlijk geen wijzigingen aanbrengen, alles is verstuurd en het is niet te doen daarin te gaan puzzelen. Ruilen kan niet, eruit wel(liever niet maar je zult er een reden voor hebben). Wil je ons wijzen op de regels dan verwijzen we je terug naar de informatie op de website, daar staan de richtlijnen en die kennen wij maar al te goed ;). (klink ik kattig? Nee toch? Alleen maar duidelijk, ook wij leren elke editie bij 😉 )

Genoeg daarover, door naar leuke goodies die we nog ‘op de plank’ hebben liggen. Iedereen die meedoet maakt dus kans op een van deze goodies, ze worden na afloop willekeurig verloot!

afbeeldingen53

We mogen weggeven namens:

  • @sterrenhoudt – je ziet een blik maar dat gaat het niet worden. Ze zullen een verrassingspakket gaan versturen naar één van jullie, wat daarin zal zitten mogen we niet verklappen!
  • @bloemhuisje – een set van een toffe theedoek en een fles huisparfum (hmmm)
  • @world_of_wouda de supertoffe Feel good bag mini van Tinne & Mina voor één van de meiden van de kidsswap
  • @winkeltjevananne – een van jullie gaat het nieuwe jaar dromen vangen met deze gave jaarplanner/agenda voor 2017!
  • @maxenninths – de poster van de vrolijke ballerina gaat tegen de muur bij een van de kids van de kidsswap

Voor morgen heb ik er nog twee klaar staan en dan zijn we door de goodies heen! Wat een stapel is het ook dit keer weer geworden!

Jullie lezen even, ik ga kijken of ik nog brandjes kan blussen in mijn mailbox ;).

Liefs,

Instaswap-vinger-50pixels

Lynda

 

PS: zoek je nog een aardigheidje waarmee je je swapmaatje (of iemand anders) blij kunt maken én wil je meteen ons goede doel steunen? Kijk dan eens hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *