Home In de media Instaswap op de radio

Instaswap op de radio

Verbazend hoe de dingen kunnen gaan! Ik werd door instagrammers gewezen op het feit dat de radiomakers Mattie en Wietze van het ochtendprogramma bij QMusic een swap gingen organiseren. Ze waren geïnspireerd door het geswap op Instagram en wilden er dus zelf eens eentje beleven. De wereld is klein en men was niet te beroerd de heren naar mij te verwijzen, en ik natuurlijk niet om hen gewoon te woord te staan……op de radio!

Een stukje van mijn blog van die bewuste dag:

“Mag ik even? Als je al wakker was vanmorgen om 6.15 uur,  heb je misschien naar de radio geluisterd? Naar Q-music om precies te zijn? Nee? De ochtendshow Mattie en Wietze organiseerde een #mattieenwietzeswap en via via…zoals dat gaat op instagram kwamen ze bij mij terecht! We hadden vorige week een kort gesprekje daarover en dat is vanmorgen dus uitgezonden…..om 6.15…dat dan weer wel ;).

Maar….technisch als ik ben (not) kreeg ik het voor elkaar om het mp3 bestand met jullie te delen. Luister hier naar het korte gesprekje. Zachte G gegarandeerd 😉

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *