Home Instaswap Instaswap online shopping guide!

Instaswap online shopping guide!

Herfstvakantie voor een groot deel van Nederland en dus dé perfecte gelegenheid om te beginnen/verder te gaan aan je swap! Geen zin om de deur uit te gaan om benodigdheden te halen? Ook daar hebben we natuurlijk een oplossing voor  :mrgreen: , we hebben onze eigen online shopping guide! Op jacht naar de allerleukste stationery en craftspulletjes? Speuren én slagen doe je bij onze sponsors! En oké, bij enkele sponsors shop je gewoon lekker wat voor jezelf! 😎

instaswap shopping guide

in compleet willekeurige volgorde, echt waar….ben met allemaal even blij! (gewoon klikken op de naam en bent er)

1. Twenty Somethin’
2. BeJoyce
3. Dutch Lifestyle
4. Leuke Lintjes
5. Inpakken en Uitdelen 
6. Depot74
7. van Veer
8
. VANMARIEL
9. Ook in het Paars
10. ShowHome.nl bij deze sponsor is alles grátis! Je koopt er niks, je krijgt er heel veel…..inspiratie voor je interieur!

 

Nu ik dan toch even jullie aandacht heb wil ik nog even een verzoekje de “swapbubbel” in werpen:

Wil je je eigen feed even controleren en eerlijk beoordelen of je swapmaatje daar inspiratie uit kan halen? Er zijn bijvoorbeeld  best wel wat webshopeigenaren die meedoen (en dat is natuurlijk hartstikke gezellig) maar die hebben enkel foto’s van hun eigen waar erop staan. Leuk, maar daar kan je swapmaatje niet veel mee ;). Laat wat van jezelf zien svp! En zo zijn er nog best wat accounts die lastig in te schatten zijn. Help je maatje én jezelf want als je meer van jezelf laat zien kan hij/zij er meer mee en dus een persoonlijkere swap voor je maken!~Win-win.

Oeh, wist je trouwens dat er al twee (waarvan ik het weet) swaps verstuurd zijn? 😀  Eentje is al aangekomen en ligt veilig bovenop de kast tot 3 november en de andere is gepost in the US of A en dus onderweg naar….ons land…ergens :P. Spannend!

Nog precies twee weken tot aan verzending!

 

Liefs,

Lynda

Instaswap-vinger-50pixels

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *